ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Πόσα εκατομμύρια ήταν η συγκομιδή των Sussex μετά την έξοδο από το παλάτι;

Όσα αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Μπορεί η έξοδος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, από το παλάτι να ήταν θεαματική, με απόηχο που τραντάζει ακόμη και σήμερα τα βασιλικά στρώματα, όμως οι ίδιοι φαίνεται να είχαν σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειες από την αρχή με σκοπό να μπορούν να ζήσουν την οικογένειά τους, χωρίς να έχουν την ανάγκη του παλατιού.

Έτσι, αν κάποιος αναλογιστεί τις συμφωνίες που έκαναν μετά και την μετακόμιση στην Αμερική, ο πρίγκιπας Harry, έχει ήδη λάβει 17 εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random για το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του (τα οποία θα δωρίσει σε φιλανθρωπίες), ενώ με τα συμβόλαια που έκλεισε με Netflix και Spotify πρόκειται να λάβει περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια, με την Meghan να μένει στα χαμηλά και να παίρνει μόνο 21 εκατομμύρια δολάρια.

Από την άλλη, μπορεί η συνέντευξη με την Oprah Winfrey να είχε τεράστια απήχηση, όμως δεν τους έφερε άμεσα κέρδη, αλλά η συνεργασία τους με την ‘Apple Tv’ , μάλλον είναι απόρροια της εν λόγω συνέντευξης.

Ενώ ταυτόχρονα, ο πρίγκιπας είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ‘Better Up’, μιας start-up εταιρίας στην Αμερική που ασχολείται με την ψυχική υγεία και ευεξία (με την αξία της να εκτιμάται στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ). Το ύψος του μισθού του ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, κανένα από τα στελέχη της εταιρίας δεν κερδίζει κάτω από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και το ντεμπούτο της Meghan ως συγγραφέας, με το ‘The Bench’, να λαμβάνει περίπου 600,000 δολάρια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση