ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Πως θα μοιάζει ο πρίγκιπας Harry στα 50 του;

Τα γονίδια σίγουρα παίζουν ρόλο.

newsroom must

Δεν χορταίνουν οι Βρετανοί να μαθαίνουν όλα όσα αφορούν τους αγαπημένους τους royals, με καινούργια δημοσιεύματα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πολύ συχνά.

Ένα από τα θέματα που τους απασχολεί είναι η αυξημένη τριχόπτωση που παρατηρείται από τον καιρό που μετακόμισε στην Αμερική, ενώ σύμφωνα με τον Dr. Asim Shahmalak, (σύμβουλο χειρουργό μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κλινική Crown) ο ίδιος πρόκειται να είναι σχεδόν καραφλός ως τα 50 του.

Με την ‘Daily Mail’ να επισημαίνει ότι ο πρίγκιπας χάνει τα μαλλιά του σε πιο αργό ρυθμό σε σχέση με τον αδελφό του, William και είναι περίπου 10 χρόνια πίσω με εκείνον αναφορικά με την απώλεια που δείχνει να έχει.

Ο ίδιος επιστήμονας, τονίζει ότι «Το γονίδιο που προκαλεί την απώλεια δεν είναι τόσο δυνατό στον Χάρι αλλά και πάλι χάνει μαλλιά γρήγορα. Προς το παρόν, το πρόβλημα εντοπίζεται γύρω από την κορυφή». Συνεχίζοντας εξήγησε «Χωρίς θεραπεία, η επιτάχυνση στην απώλεια που έχουμε δει τους τελευταίους 15 μήνες θα αυξηθεί τον επόμενο χρόνο. Πάντως, ο William έχει επηρεαστεί από αυτό το γονίδιο περισσότερο από όλους και ο Harry δεν θα είναι ποτέ τόσο καραφλός όσο ο αδελφός του».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Prince Harry (@hrhprinceharryofwales)

Φυσικά, όσον αφορά τις αιτίες, κυρίως ανταποκρίνονται στην κληρονομικότητα, που μετέφερε ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, και τον δικό του πατέρα, πρίγκιπα Φίλιππο. Έτσι από γενιά σε γενιά μπορεί το πρόβλημα να έχει μεταφερθεί και στον Harry. Με τον Shahmalak να υποστηρίζει ότι μάλλον έχει γονίδια και από την πλευρά της μητέρας του, λέγοντας «Ένας επιπρόσθετος παράγοντας είναι ότι υπάρχει γονίδιο για απώλεια μαλλιών από την πλευρά της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Diana. Ο πατέρας της, Earl, ήταν κι εκείνος καραφλός».

Ενώ καταλήγοντας σχολίασε και την απώλεια του πρίγκιπα William, αναφέροντας ότι «Ο πρίγκιπας William δεν μπορεί να κάνει κάτι πλέον, γιατί είναι πολύ αργά, αλλά ο Harry έχει ακόμα χρόνο για να το διορθώσει, αν το επιθυμεί. Εάν δεν κάνει κάτι, στα 50 του θα είναι όπως ο αδελφός του, αν και θα έχει λίγο περισσότερα μαλλιά μπροστά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση