ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

«Πολύ κακή» είναι η σχέση ανάμεσα σε Charlene και πρίγκιπα Αλβέρτο, σύμφωνα με ειδικό

Οι «χωρίς συναισθηματισμό» φωτογραφίες.

newsroom must

Χίλιες φορές να προσπαθούσε η πριγκίπισσα Charlene να μάς πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς στη σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, άλλες τόσες οι ειδικοί θα έλεγαν πως ούτε οι φωτογραφίες αλλά ούτε και η γλώσσα του σώματός τους αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε η επανένωση της πριγκίπισσας με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, Zack και Gabriella, σχεδόν 3 μήνες μετά το ταξίδι της στη Νότια Αφρική, όπου ανακοινώθηκε ότι είχε αρρωστήσει και παρέμενε εκεί με σκοπό να αναρρώσει από μια ασθένεια.

Έτσι, η συνάντηση, συνέβη πριν από μερικές μέρες, με την οικογένεια να φωτογραφίζεται από επαγγελματία φωτογράφο, και την πριγκίπισσα να ανεβάζει τις σχετικές εικόνες, περιγράφοντας το πόσο της έχει λείψει η οικογένειά της.

Ωστόσο, αυτό δεν πέρασε από την Judy James, που όπως δήλωσε στο “Fermail”, αν δει κάποιος τις συγκεκριμένες φωτογραφίες θα καταλάβει ότι οι πόζες τους «δεν έδειχναν κανένα σημάδι σύνδεσης ανάμεσα στον άβολο Αλβέρτο και τη Charlene».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Στην πρώτη πόζα, το ζευγάρι δε θα μπορούσε να είναι πιο κοντά, ακουμπώντας το στήθος και τα πρόσωπά τους, με το χέρι της Charlene γύρω από τον λαιμό του Αλβέρτου σε μια αγκαλιά που δείχνει κτητική και θα μπορούσε σχεδόν να περιγράφει ως μια υπερβολική χειρονομία. Τα μάτια τους είναι στραμμένα σε μια άλλη κάμερα, κάνοντας τη λήψη πολύ στημένη και όχι οτιδήποτε που θα μπορούσε να είναι οικείο».

Ταυτόχρονα περιγράφει, «Η Charlene δείχνει καταβεβλημένη και αυτή η πίεση του προσώπου της στο πρόσωπο του Αλβέρτου είναι μια πολύ ασυνήθιστη κίνηση με τα στόματά τους να είναι το ένα δίπλα στο άλλο αντί να φιλιούνται ή να έχουν τουλάχιστον οπτική επαφή. Δείχνει λίγο παρορμητικό και κυρίως κάτι που φαίνεται να το προκαλεί εκείνη και όχι αυτός».

Για την δεύτερη φωτογραφία, αναφέρει «Ο Αλβέρτος δείχνει πιο άνετος από ό,τι στις ομαδικές λήψεις, με το ένα χέρι στη μέση του να υποδηλώνει αυξημένα επίπεδα αυτοπεποίθησης. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει πιο χαλαρή και φυσική, με τον Αλβέρτο να προβάλει το στήθος του δείχνοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τις φωτογραφίες με τα παιδιά. Η Charlene έβαλε πάλι το χέρι της στον ώμο του σε μια χειρονομία κατοχής».

Από την άλλη ο Αλβέρτος, φαινόταν «τεταμένος και αμήχανος», καθώς «Λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες για έναν πιθανό χωρισμό και τις ανησυχίες για την υγεία της Charlene, θα περίμενε κανείς ότι όταν το ζευγάρι θα συναντιόταν για μια φωτογραφία «επανένωσης», θα υιοθετούσαν μια πιο PR στάση που θα υποδήλωνε ότι ο γάμος τους είναι σε καλό δρόμο. Αντ’ αυτού έχουμε αυτές τις φωτογραφίες της επανένωσης που δείχνουν περίεργες. Εδώ μιλάμε για την Charlene που επανενώνεται με τα δύο της παιδιά, ενώ ο σύζυγός της δείχνει αμήχανος και μια περιφερειακή φιγούρα».

Τέλος, σχολιάζει πως «Το χαμόγελο του πρίγκιπα Αλβέρτου είναι πιο πειστικό από το δικό της εδώ. Αντιθέτως, η έκφραση των ματιών της πριγκίπισσας Charlene υποδηλώνει θλίψη και στις δύο φωτογραφίες και παρόλο που χαμογελάει, οι γωνίες του στόματος τραβιούνται ελαφρώς προς τα κάτω, υποδηλώνοντας ανάμεικτα συναισθήματα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X