ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Ποιος σέξι ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο sequel του 50 Shades of Grey....

…μαζί με τον Jamie Dornan;

Τον περασμένο χειμώνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές οθόνες, σπάζοντας τα ταμεία των box office.

Το «50 Shades of Grey» δεν θα μπορούσε να μην έχει και συνέχεια με τους παραγωγούς να έχουν ήδη ανακοινώσει ό,τι θα γυριστούν και τα επόμενα μέρη της τριλογίας. Το sequel της ερωτικής ιστορίας ανάμεσα στην «πρωτάρα» Anastasia και το βιτσιόζο εκατομμυριούχο κύριο Christian Grey, θα ''βγει'' στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2017, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σ’ ένα χρόνο, καλοκαίρι του 2016.

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στο cast της ταινίας θα ενταχθεί ακόμη ένας σέξι άνδρας που αναμένεται να κλέψει αρκετή από την αίγλη του Jamie Dornan, και δεν είναι άλλος από τον Henry Cavill.

Ο κούκλος ηθοποιός που πριν από μερικά χρόνια ενσάρκωσε τον Superman, στο blockbuster, «Άνθρωπος από Ατσάλι», θα υποδυθεί το νέο αφεντικό της Anastasia, τον Jack Hyde.

Σε πρόσφατη συνέντευξή ο Henry Cavil ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του «Ε!», αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο με το ίδιο να απαντά διπλωματικά: «Βασικά, αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή».

Αν είναι αλήθεια τότε η συνέχεια του ''50 shades of Grey'', ''Fifty Shades Darker'', θα είναι καυτή! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση