ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ποιος είναι τελικά ο λόγος που η Meghan δεν θα πάει στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου;

Ο Harry θα μείνει σε αυτοπεριορισμό για πέντε μέρες, στο Λονδίνο, πριν την κηδεία.

newsroom must

Και ενώ όλος ο «κόσμος» βυθίστηκε σε βαθιά θλίψη από τα μαντάτα για το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, αναμένοντας και την κηδεία του που θα γίνει το Σάββατο (17/04/21), η απορία που παραμένει στην ψιθυρολογία περί βασιλικών παρουσιών, είναι το γιατί δεν θα παρευρεθεί η Meghan Markle.

Συνάμα ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο με μία ανακοίνωση μέσω του ισοτόπου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Archewell. Σε σκούρο φόντο, με λευκά γράμματα, έγραψαν: «Στη μνήμη της Αυτού Υψηλότητας, δούκα του Εδιμβούργου, 1921-2021». «Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας… Θα μας λείψετε πάρα πολύ».

Να θυμίσουμε πως την περασμένη Κυριακή (11/04/21) εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Buckingham επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος μετά την παραίτηση από τα καθήκοντά του πλέον διαμένει στο Los Angeles, σχεδιάζει να παραστεί στην κηδεία του παππού του (κάτι που επιβεβαιώθηκε χθές-12/04, αφού ο ίδιος πέταξε με τις Βρετανικές Αερογραμμές και βρέθηκε στο Λονδίνο).

Ενώ θα μείνει σε αυτοπεριορισμό σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την πανδημία του κορωνοϊού για πέντε μέρες (διαμένει στο Frogmore Cottage μέσα στο κάστρο του Windsor). Όμως η Meghan Markle μετά από τη συμβουλή του γιατρού της, δεν θα παρευρεθεί καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης- αναμένεται να υποδεχτεί την κόρη της τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο σύμφωνα με προβλέψεις.

Μετά και την επιστροφή του «άσωτου ιού» στο παλάτι, δημοσιεύματα τελικά θέλουν την Meghan να απέχει από την τελετή λόγο του ότι μετά και την συνέντευξη στην Oprah, το κλίμα που δημιουργήθηκε δεν είναι και το πιο εύφορο για «επισκέψεις».

Το μόνο σίγουρο είναι πως, με βάση την «The Sun», ο πρίγκιπας Harry με την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει για όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί (αν και δεν ξέρουμε σίγουρα εάν ο πρίγκιπας έχει εμβολιαστεί ή όχι) να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό για 7 μέρες, να κάνει test κορωνοϊού και μετά να μείνει μακριά από εγκύους (όπως και την γυναίκα του) για άλλες 14 μέρες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση