ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ποιος είναι ο φωτογράφος που η Emily Ratajkowski υποστηρίζει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά

Όσα μάθαμε γι' αυτόν

H Emily Ratajkowski μέσα από ένα κείμενο το οποίο έγραψε με τίτλο «Buying Myself Back» στο New York Magazine μίλησε μεταξύ άλλων για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα 20 της από τον φωτογράφο Jonathan Leder. H είδηση προκάλεσε σοκ στο καλλιτεχνικό και όχι μόνο στερέωμα και την ίδια στιγμή γίνεται μια προσπάθεια να ξεκαθαριστεί η αλήθεια αφού ο φωτογράφος αρνήται την εκδοχή του διάσημου μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jonathan Leder τονίζει πως οι ισχυρισμοί της Emily είναι «υπερβολικά κουραστικοί και παιδιάστικοι». «Ξέρεις για ποιον μιλάμε σωστά; Αυτό είναι το κορίτσι που ήταν γυμνό στο περιοδικό Treats! Και χοροπηδούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thicke εκείνη την περίοδο. Ήταν θύμα;», είπε ο ίδιος στο New York Magazine.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) on

Ποιος όμως είναι ο Jonathan Leder; Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στην ερωτική εικόνα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “The Sun”, ο φωτογράφος δεν συνήθιζε να φωτογραφίζει celebrities και γι’ αυτό όταν γνώριζε την Emily το 2012 ενθουσιάστηκε και θέλησε να συνεργαστεί μαζί της. Η προσωπική ζωή του Jonathan Leder δεν είναι γνωστή, καθώς αποφεύγει να μιλά δημόσια γι’ αυτήν. Όπως αναφέρει η Sun, ο φωτογράφος έχει εκδόσει δύο βιβλίο με τις πολαρόιντ φωτογραφίες που τράβηξε την Emily: το «Leder/Ratajkowski Collectors Edition» που εκδόθηκε τέσσερα χρόνια μετά την φερόμενη σεξουαλική επίθεση και περιλαμβάνει 71 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες του μοντέλου και το «Δύο νύχτες με την Emily» που περιλαμβάνει έξι αδημοσίευτες πολαρόιντ του μοντέλου και είδε το φως της δημοσιότητας το 2019.

Όσο αφορά στο πρώτο βιβλίο που έκδοσε, η Emily το θεωρεί παραβίαση των δικαιωμάτων της, καθώς όπως αναφέρει, οι εικόνες που τραβήχτηκαν στο σπίτι του φωτογράφου το 2012 προορίζονταν για ένα καλλιτεχνικό περιοδικό φωτογραφίας και η ίδια δεν είχε εκχωρήσει άδεια για να χρησιμοποιηθούν αλλιώς. Αν και τότε ο δικηγόρος της έστειλε επιστολές «παύσης και αναστολής» στην Imperial Publishing, που εξέδωσε το βιβλίο, η σταρ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μήνυση κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου της, καθώς η διαδικασία θα ήταν «υπερβολικά δαπανηρή και ανώφελη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση