Ριάνα Στυλιανού
Η Ύδρα έχει γίνει το επίκεντρο της κινηματογραφικής δράσης, καθώς φιλοξενεί τα γυρίσματα της νέας ταινίας The Riders με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στο νησί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, ενώ η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας The Riders αναμένεται το συντομότερο.
Ανάμεσα στο πολυμελές συνεργείο της παραγωγής, τα βλέμματα έχει ήδη τραβήξει ο σωσίας του 62χρονου ηθοποιού, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο stand-in. Πρόκειται για τον Άρη Κόντο, γεννημένο το 1983 στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις ενός έτους. Τα πρώτα του χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα και αργότερα στην Κω, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά του λόγω επαγγελματικής μετάθεσης του πατέρα του.
Οι σπουδές του ξεκίνησαν στον χώρο της ηχοληψίας, ενώ για δύο χρόνια έζησε στον Καναδά. Στη συνέχεια στράφηκε στην ψυχολογία, σπουδάζοντας στη γενέτειρά του, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Ταυτόχρονα, συμμετείχε ενεργά και στη λειτουργία της οικογενειακής επιχείρησης, ενός ιταλικού εστιατορίου.

Παρότι έχει ζήσει σε διαφορετικά σημεία του κόσμου, δηλώνει ότι η Ελλάδα παραμένει το σημείο αναφοράς του. Από την άλλη, όπως έχει αναφέρει, στη Νέα Υόρκη βρήκε όλα όσα αναζητούσε, θεωρώντας ιδανικό να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέρη.
Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται «χίπι», περιγράφοντας έναν τρόπο ζωής απλό και ανεπιτήδευτο. Έχει μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη του στο περπάτημα, το διάβασμα και την παρατήρηση της ζωής χωρίς επιτήδευση, δηλώνοντας ότι του αρέσει να βιώνει κάθε τόπο, ακόμη και τη χώρα του, σαν ταξιδιώτης. Όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, δεν αισθάνεται την ανάγκη να περιορίζεται ή να «ποζάρει», αλλά να ζει την καθημερινότητα αυθεντικά.
Η εντυπωσιακή του ομοιότητα με τον Brad Pitt έγινε αντιληπτή από πολύ νωρίς, κάτι που σήμερα τον φέρνει κυριολεκτικά δίπλα στον σταρ του Χόλιγουντ. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι οι πρώτες συγκρίσεις τον κολάκευσαν, καθώς θεωρεί τον Pitt παγκόσμιο πρότυπο ανδρικής ομορφιάς, όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή του στο Cosmopoliti.

Πλέον, η ομοιότητα αυτή δεν περιορίζεται σε σχόλια θαυμασμού, αλλά μεταφράζεται σε επαγγελματική συνεργασία με μια μεγάλη αμερικανική παραγωγή. Ο Άρης Κόντος θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό τόσο σε απαιτητικές σκηνές δράσης όσο και σε απλές σκηνές, όπου απαιτείται stand-in.
Μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό, ανέφερε πως η παραμονή του θα μοιραστεί ανάμεσα στην Ύδρα και την Αθήνα, με τα γυρίσματα να διαρκούν συνολικά περίπου έναν μήνα. Όπως εξήγησε, έχει ήδη ρίξει μια πρώτη ματιά στο σενάριο και οι σκηνές που θα συμμετάσχει είναι αρκετές και έντονα κινητικές, ενώ σχολίασε με χιούμορ ότι, παρά τις συχνές συγκρίσεις, ο ίδιος δεν θεωρεί πως μοιάζει τόσο πολύ με τον Brad Pitt.


















