ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ποιο είναι το κοινό πάθος της Kate Middleton με τη βασίλισσα Ελισάβετ;

Αποκαλύπτεται μέσα από το hobby της Δούκισσας του Cambridge.

newsroom must

Είναι λογικό, βασίλισσα Ελισάβετ και Kate Middleton να έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, καθώς όπως αναμένεται η μία θα «διαδεχθεί» την άλλη στο θρόνο της Βρετανικής μοναρχίας, με τον πρίγκιπα William να αναμένεται να λάβει τη σκυτάλη από τον πατέρα του και πρωτότοκο γιο της βασίλισσας, πρίγκιπα Κάρολο.

Εκτός λοιπόν από την αγάπη τους προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις τους οι δύο κυρίες φαίνεται να ενώνονται από ένα κοινό πάθος, αυτό του να βρίσκονται πίσω από την κάμερα, απαθανατίζοντας στιγμές από τα ταξίδια τους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Αυτό φάνηκε εδώ και καιρό με την Kate να αναλαμβάνει ηνία βασιλικού φωτογράφου, αλλά αποδείχτηκε και την περασμένη βδομάδα, κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Φωτογραφίας, στην οποία ο βασιλικός λογαριασμός στο Instagram ανάρτησε 3 φωτογραφίες της βασίλισσας, στις οποίες την βλέπουμε να βρίσκεται πίσω από το φακό.

Στη μια συγκεκριμένα πλαισιώνεται τόσο από τον πρίγκιπα Κάρολο, όσο και από την αδελφή του, πριγκίπισσα Άννα, ενώσω είναι παιδιά, με τη μητέρα τους να τους δείχνει πως να χρησιμοποιούν την φωτογραφική μηχανή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Από την άλλη, η Kate Middleton επέλεξε να τιμήσει για αυτή την ημέρα τους νεαρούς φωτογράφους που είχαν συμμετάσχει στο project που ετοίμασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τίτλο «Hold Still», αναρτώντας ένα κολλάζ από φωτογραφίες που είχαν αφήσει το στίγμα τους αυτή την περίοδο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση