ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Ποιες είναι οι σχέσεις της Middleton με την Markle;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Είναι πολλά τα όσα έχουν γραφτεί για τις σχέσεις της Δούκισσας του Cambridge με τη Δούκισσα του Sussex, τόσο για τον καιρό που η Meghan ως νεοφερμένη στη βασιλική οικογένεια, μπήκε στο παλάτι, όσο και μετά τη συνέντευξη που έδωσε, ρίχνοντας την Kate «κάτω από το λεωφορείο» με τις δηλώσεις της.

Με την απόφαση της αποχώρησης από τα καθήκοντά τους στη βασιλική οικογένεια και τη μετακόμιση στην Αμερική, η Meghan και ο Harry, αναμενόταν ότι θα λάμβαναν αρκετές κακές κριτικές και ίσως διαφορετική μεταχείριση από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κάτι που αποδείχτηκε αλήθεια καθώς η συνέντευξή τους προκάλεσε οργή τόσο στους Cambridge’s όσο και στον πατέρα των αδελφών, πρίγκιπα Κάρολο.

Φυσικά, ένα νέο δημοσίευμα, θέλει τις σχέσεις μεταξύ δουκισσών να έχουν θετική εξέλιξη, καθώς οι δύο έβαλαν νερό στο κρασί τους, μετά και τη γέννηση της μικρής Lilibet – Diana, και έχουν καλύτερη επικοινωνία από πριν. Με το ‘Us Weekly’ να τονίζει πως «Η σχέση της Meghan και της Kate δεν ήταν ποτέ τόσο στενή. Και τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ και δουλεύουν πάνω στη σχέση τους για το καλό της οικογένειας».

Ενώ ταυτόχρονα σημειώνεται πως, «είναι σε πολύ καλύτερη φάση και έχουν ανταλλάξει διάφορα μηνύματα από τη γέννηση της Lilibet» και τις δύο να έρχονται πιο κοντά, με πηγή να αναφέρει επίσης πως «η Kate επικοινωνεί πιο συχνά με τη Meghan από τη γέννηση της Lili, της στέλνει μηνύματα και δώρα και προσπαθεί να χτίσει μία σχέση».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση