ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ξαναπαντρεύτηκαν;

Από τον Κάρολο στην Caroline

Μαρία Στυλιανού

Τον τελευταίο καιρό το παλάτι περνάει μια κρίση θα λέγαμε. Από το Megxit που σόκαρε το παγκόσμιο στα δύο διαζύγια που ανακοινώθηκαν το ένα πίσω από το άλλο. Οκ ναι έχουμε και έναν γάμο, κάτι είναι και αυτό.

Με τόσα λοιπόν που μαθαίνουμε τον τελευταίο διάστημα σκεφτήκαμε να κάνουμε μια μικρή αναδρομή σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τα οποία ξαναπαντρεύτηκαν.

Από το 2002 η Εκκλησία της Αγγλίας επέτρεψε στα βασιλικά μέλη να ξαναπαντρευτούν ακόμα και αν οι πρώην σύζυγοι βρίσκονται ακόμα εν ζωή. Φυσικά όμως δεν θα τους το έκαναν τόσο εύκολο αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να το επιτρέψουν όχι μόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και ο ιερέας ο οποίο τέλεσε τον γάμο.

Η πριγκίπισσα Anne
Η μοναδική κόρη της Βασίλισσας και το δεύτερό της παιδί στην σειρά έκανε μια μικρή επανάσταση. Ενώ ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Mark Phillips το 1992 αποφάσισε να χωρίσει. Οι δύο τους βρίσκονταν σε διάσταση για τρία χρόνια μέχρι τελικά να φτάσουν στο διαζύγιο. Τελικά η πριγκίπισσα Anne ξαναπαντρεύτηκε τον Timothy Laurence πριν ακόμα ψηφιστεί ο νόμος το 2002. Ήταν και το πρώτο παιδί της βασίλισσας που ξαναπαντρεύτηκε.

 
 
 

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος
Ο διάδοχος του θρόνου Κάρολος ήταν παντρεμένος με την Lady Diana με την οποία πήρε διαζύγιο το 1996, αφού για 4 χρόνια βρίσκονταν σε διάσταση. To 1997 η Diana έχασε την ζωή τη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αν και οι νόμοι της Εκκλησίας επέτρεπαν στον Κάρολο να παντρευτεί και πάλι μετά τον χαμό της πρώην γυναίκας του δεν ξαναπαντρεύτηκε μέχρι το 2005 όπου ένωσε την ζωή του με την Camilla Parker Bowles

 
 
 
 

Η Camilla Parker Bowles
Και τα σκάνδαλα συνεχίζονται. Η Camilla διαζευγμένη και αυτή από τον καπετάνιο του Βρετανικού Στρατού, Andrew Parker Bowles με τον οποίο χώρισε το 1995. Το 1995 ήταν που ο Κάρολος παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σχέση με την Camilla ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Diana.

 
 
 
 

Η Caroline του Μονακό
Η Caroline έκανε συνολικά… τρείς γάμους. Ναι τρείς, αρχικά παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Phillippe Junot με τον οποίο χώρισε το 1982. Ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκε τον Ιταλό επιχειρηματία Stefano Casiraghi ο οποίο το 1990 σκοτώθηκε. Τελικά παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ernst August του Ανόβερου με τον οποίο σήμερα είναι χωριστά.

 
 
 

 

Meghan Markle
Μπορεί να μην έχει βασιλική καταγωγή όμως όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Harry αυτό που σόκαρε τον κόσμο ήταν το γεγονός ότι προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Trevor Engleson. Ο γάμος τους έληξε μετά από 2 χρόνια το 2013.

 
 
 
 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση