ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ποια ήταν αλήθεια η σχέση της πριγκίπισσας Diana με τους δημοσιογράφους;

Όσα αποκαλύπτει ο τότε φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας.

newsroom must

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε την τελική – τραγική κατάληξη που είχε η σχέση της πριγκίπισσας Diana με τον τύπο, και κυρίως το γεγονός ότι πίσω από κάθε της εμφάνιση ακολουθούσε μια «στρατιά» δημοσιογράφων.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο πρώην φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας, Kent Gavin, μίλησε για τη σχέση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana με τους δημοσιογράφους, στο ‘SheKnows’, αποκαλύπτοντάς πως γνώριζε αρκετά καλά (σ.σ. η πριγκίπισσα) πως να μοιράζεται μαζί τους τις πληροφορίες που ήθελε να δουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μετά τη διάλυση του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο, η ίδια έμαθε να εκμεταλλεύεται τα media προς όφελός της, περιγράφοντας ιστορίες από το Παλάτι, που δύσκολα κάποιος θα ήξερε από έξω.

Ωστόσο, ο φωτογράφος, φαίνεται να είχε πολύ καλές σχέσεις με την ίδια, και να είχε επιλεχθεί ως ο επίσημος φωτογράφος για την βάφτιση του πρίγκιπα William, ενώ κάποια στιγμή το 1987 είχε καθίσει δίπλα της στη θεατρική παράσταση ‘Phantom of the Opera’. Με την Diana να του λέει χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος «ξέρεις κάτι; Ο σύζυγός μου δεν θα έρθει αύριο στην πρώτη μέρα του σχολείου του William», εξηγώντας ότι θα βρίσκεται στο Sandringham.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anwar Hussein (@anwarhusseinphotography)

Ταυτόχρονα, ο Gavin, εξηγεί πως μπορεί στην αρχή να του φάνηκε ως μια απλή συζήτηση, αλλά τελικά αποδείχτηκε να είναι κάτι πολύ σημαντικό, καθώς, «Μου είχε πει αυτή την πληροφορία γιατί ήθελε να δημοσιευτεί το ίδιο βράδυ» είπε, αποκαλύπτοντας ότι στη συνέχεια, «πήγα πάνω και τηλεφώνησα στα γραφεία της Daily Mirror, είπα την ιστορία, ώστε να την δημοσιεύσουμε το πρωί. Ο Κάρολος χάνει την πρώτη μέρα του σχολείου του William».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by royal families (@royalfamilies_)

Τέλος, ο φωτογράφος, ανέφερε πως από τότε που ξεκίνησαν οι σχέσεις τους, η ίδια του έδινε συνεχώς πληροφορίες από το παλάτι, με σκοπό να τις δημοσιεύει. Με την συνεργασία τους τότε, να οδηγεί στις διάσημες φωτογραφίες της Diana- χωρίς τον σύζυγό της- να πηγαίνει τον πρίγκιπα William στο σχολείο Wetherby του Λονδίνου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

photo by @machinegunkelly

Ξανά single η Meghan Fox;

Όλες οι πρόσφατες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον ράπερ, Machine Gun Kelly
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS