ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ποια είναι η σχεδιάστρια πίσω από το χρυσό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη;

Γνωστή και ως «The Golden Greek»

Ζωή Τουτουντζίδου

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι της Ελλάδος, υποδέχθηκαν στον Λευκό Οίκο, ο Joe Biden και η σύζυγος του Jill, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον.

Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη και η κόρες της είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση με την Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, με τις τέσσερις γυναίκες να συνομιλούν για διάφορα κοινωνικά θέματα.

Για την επίσημη αυτή συνάντηση η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα άκρως σικ σύνολο, που αποτελούνταν από άσπρο tailored παντελόνι και navy blue κλασικό πουκάμισο, ολοκληρώνοντας της εμφάνιση της με ένα χρυσό μαξιμαλιστικό θα λέγαμε, statement piece κολιέ.

Το εν λόγω κόσμημα θύμισε παραδοσιακά ελληνικά κοσμήματα αλλά και την τέχνη του Dali και αποτελεί μια δημιουργία της Ελληνο-ιταλίδας γλύπτριας, ζωγράφου και σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίζας Σωτήλη.

Ποια είναι όμως η Λίζα Σωτήλη;

Η Λίζα Σωτήλη, γνωστή και ως «The Golden Greek», γεννήθηκε στην Αθήνα και ανήκει σε μια ηρωική οικογένεια που πολέμησε για την ανεξαρτησία της Ελλάδας. Πολύ νέα έλαβε μέρος σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις, αποσπώντας σημαντικά βραβεία, όπως San Fedeb, Romazzoti, Sizzara, χρυσό μετάλλιο της Ακαδημίας Carraro, βραβεία Gallarate, Κύπελλο Προέδρου της Δημοκρατία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Sotilis (@lisasotilis)

Ήταν μούσα του Αλέξανδρου Ιόλα και δεξί χέρι του De Chirico, ενώ ο Cartier τής προσέφερε αποκλειστικό συμβόλαιο τη δεκαετία του ’70.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Sotilis (@lisasotilis)

Τα μοναδικά statement piece κοσμήματα της έχουν φορεθεί από βασίλισσες μέχρι τον Rudolf Nureyef και την Claudia Cardinale.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση