ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποια είναι η δικηγόρος με το χιτζάπ που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Harry;

Ξεκίνησε η δίκη του πρίγκιπα Harry εννάντια στην Βρετανική Κυβέρνηση

Ζωή Τουτουντζίδου

Ξεκίνησε η δίκη ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την Βρετανική Κυβέρνηση μετά τις κατηγορίες του πρίγκιπα για στέρηση της απαραίτητης προστασίας της συζύγου του Meghan Markle.

Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά την αφαίρεση της αστυνομικής προστασίας του πρίγκιπα Χάρι και της οικογένειάς του όταν θα βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι και ο λόγος για τον οποίο ο δούκας φοβάται να επισκεφθεί τη χώρα.

Με τον εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας να αναφέρει σχετικά με την υπόθεση «Ο Πρίγκιπας Harry παραμένει μέλος της βασιλικής οικογένειας, το ίδιο και οι απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειας του ενώ παραμένει πρόθυμος να καλύψει ο ίδιος τα κόστη, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι Βρετανοί φορολογούμενοι καθώς ο σκοπός του είναι απλός: να διασφαλίσει την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του εφόσον βρεθούν στη Μεγάλη Βρετανία, ώστε τα παιδιά του να μπορέσουν να γνωρίσουν την πατρίδα του».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LawAround (@lawaround)

Με τα βλέμματα της παγκόσμιας ειδησιογραφίας να ασχολούνται όχι μόνο με την έκβαση της υποθέσεως αλλά και με την νεαρή δικηγόρο που τους εκπροσωπεί. Το όνομα της Shaheed Fatima, με εντυπωσιακές σπουδές στα νομικά, με έδρα το Λονδίνο.

Η νεαρή Μουσουλμάνα με το χιτζάπ είναι για μία από τις σημαντικότερες μορφές στο διεθνές δίκαιο με σπουδές στο Χάρβαρντ και στη Γλασκώβη, ενώ το 2017 ψηφίστηκε ως δικηγόρος της χρονιάς.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση