ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Pitt: Η κόρη του θέλει να αλλάξει το επίθετό της

Η 18χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού έκανε αίτηση για να αλλάξει επίθετο

Μαρία Σάββα

Η σχέση του Brad Pitt με τα παιδιά του είναι έντονα προβληματική, με κάθε ένα από τα παιδιά του να αρνείται την οποιαδήποτε επαφή μαζί του και να επιθυμεί να αλλάξει το επίθετό του, προκειμένου να αποκόψει κάθε σύνδεση και δίαυλο επικοινωνίας με τον διάσημο ηθοποιό.

Παρόλο που ο Brad Pitt έχει επιτύχει εξαιρετικά στον επαγγελματικό τομέα, αναδεικνυόμενος ως ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους ηθοποιούς παγκοσμίως, η προσωπική του ζωή παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Όταν αυτός και η Angelina Jolie έγιναν γονείς για πρώτη φορά, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την αποτυχία του στον ρόλο αυτόν, ο οποίος είναι από τους πιο σημαντικούς και ουσιαστικούς στη ζωή ενός ανθρώπου.

Κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Angelina Jolie, ο Brad Pitt φέρεται να επέδειξε επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά τους, δημιουργώντας ένα κλίμα φόβου και έντασης. Επίσημα έγγραφα με μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι η συμπεριφορά του έκανε τη ζωή τους ανυπόφορη. Η απόφαση της Angelina Jolie να πάρει διαζύγιο φαίνεται πως έφερε ανακούφιση και χαρά στα έξι παιδιά τους, τα οποία παραμένουν κοντά της.

Στις 27 Μαΐου 2024, η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Shiloh, γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της καταθέτοντας επίσημη αίτηση για αλλαγή του επωνύμου της, σύμφωνα με το «Page Six». Η Shiloh επιθυμεί να ονομάζεται πλέον Shiloh Jolie, διακόπτοντας κάθε σχέση με τον πατέρα της.

Η 18χρονη, η οποία έχει ταλέντο στον χορό, περίμενε να ενηλικιωθεί για να προβεί σε αυτήν την κίνηση, παρόλο που είχε πάρει την απόφαση εδώ και καιρό. Αν και το αίτημά της δεν έχει ακόμη εγκριθεί, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της και την επιθυμία της να απομακρυνθεί από τον Brad Pitt.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση