ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Pitt - Jolie: Η νέα δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία και το κτήμα στη Γαλλία

Οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη των Brangelina

newsroom must

Μπορεί να πέρασαν πέντε χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έκαναν αίτηση διαζυγίου, ωστόσο η δικαστική τους διαμάχη καλά κρατεί. Όπως αναφέρει η Page Six, αυτή τη στιγμή η Angelina κινείται σε δύο μέτωπα εναντίον του Pitt με τους δικηγόρους της να παλεύουν να αλλάξουν την απόφαση για την κοινή κηδεμονία και παράλληλα να προσπαθούν να πουλήσουν το κτήμα στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, παρά το ότι ο ηθοποιός κέρδισε πρόσφατα τη δίκη για την κοινή επιμέλεια των ανηλίκων σήμερα παιδιών του ζευγαριού, η Jolie πέρασε στην αντεπίθεση και παλεύει να ανατρέψει την απόφαση αυτή, εκμεταλλευόμενη εγγράφων που αποδεικνύουν πως ο Pitt εκμεταλλεύεται την φήμη του. «Αυτού του είδους το παιχνίδι, μια τελευταία προσπάθεια από διασημότητες που αναζητούν ειδική μεταχείριση, δεν είναι αυτό για το οποίο προορίζονται οι περιορισμένοι πόροι επανεξέτασης αυτού του Δικαστηρίου», τονίζει η Jolie μέσα των δικηγόρων της.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως βάση της Jolie, τρία από τα παιδιά της ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του Pitt αλλά ο δικαστής John Ouderkirk, ο οποίος είχε παντρέψει στο παρελθόν το ζευγάρι, είχε απορρίψει το αίτημα αυτό.

Όσον αφορά τώρα στο κτήμα στην Γαλλία που η Jolie φέρεται να προσπαθεί να πουλήσει μέρος του χωρίς την συγκατάθεση του πρώην συζύγου της. Ο δικηγόρος του Pitt, Theodore J. Boutrous Jr. εξήγησε στην Page Six πως η Jolie προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση