ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram

Δεν είναι γνωστό ποιος ακριβώς προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση

newsroom must

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ημέρες, αφού έγιναν ήδη τρεις καταγγελίες για το όνομα του από τις  Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη. Οι ηθοποιοί τον κατήγγειλαν για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους. 

Και ενώ ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη με συμπτώματα εγκεφαλικού, ελληνικά ΜΜΕ μεταφέρουν πως μετά τις καταγγελίες που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών οι τρεις ηθοποιοί έρχονται ακόμη 14 - για τις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκτός από αυτό, κατά τη διάρκεια παραμονής του στο νοσοκομείο, παρατηρήσαμε μία αλλαγή στο προφίλ του ηθοποιού στο Ιnstagram. Οι ρυθμίσεις απορρήτου στο προφίλ του έγιναν από δημόσιες σε ιδιωτικές.

Αυτό σημαίνει πως η κάθε του ανάρτηση δεν θα είναι πλέον ορατή σε κάθε χρήστη της πλατφόρμας του Ιnstagram, παρά μόνο σε όσους ανήκουν στη λίστα των ακολούθων του. Δεν είναι γνωστό ποιος ακριβώς προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση