ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Παραιτήθηκε ο Henry Cavill από τον ρόλο του Superman;

Τι συμβαίνει με τον Superman; 

Η είδηση των ημερών θέλει τον Henry Cavill να έχει παραιτηθεί από το ρόλο του Superman μετά από τις νέες συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με την DC και τον κινηματογραφικό της κόσμο. 

Παρότι ο μάνατζερ του ηθοποιού επιβεβαίωσε πως ''η κάπα είναι ακόμα στη ντουλάπα του'', τα δημοσιεύματα τον θέλουν ήδη εκτός. Επιπλέον, η προγραμματισμένη εμφάνιση του υπερήρωα (και συνεπώς, του Cavill) στην επερχόμενη ταινία ''Shazam!'' έχει ακυρωθεί χωρίς λόγο, αλλά με τα νέα δημοσιεύματα είναι λίγο πιο ξεκάθαροι οι λόγοι. 

Ο ίδιος ο Cavill ''απάντησε'' με ένα... μυστήριο βίντεο στο Instagram του, που τον έδειχνε σοβαρό, να σηκώνει αργά μια φιγούρα του Superman και μετά να την χαμηλώνει σιγά-σιγά. 

 

Στο caption έγραψε απλά ''Σήμερα ήταν ωραία'' (ή ''Today was exciting''). 

H εταιρεία παραγωγής, Warner Bros, προς το παρόν είναι επικεντρωμένη στην ταινία ''Supergirl'' με βασική πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηρωίδα. Πηγές από την εταιρεία αποκαλύπτουν πως και οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν πως μερικά πράγματα των ταινιών ''Man of Steel'' δεν λειτούργησαν ενώ τώρα η DC θέλει να κάνει ένα ''reset''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
superman  |  henry cavill  |  dc  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

photo by @machinegunkelly

Ξανά single η Meghan Fox;

Όλες οι πρόσφατες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον ράπερ, Machine Gun Kelly
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS