ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Παπούλια για Φιλιππίδη: «Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του»

Όλα όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή της

Μαρία Σάββα

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, παρευρέθηκε στο δικαστήριο και κατέθεσε εις βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, αναφέροντας ακραία και σοκαρίστηκα περιστατικά.

Η Εβελίνα Παπούλια ενώπιον του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Αθηνών, περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που συνεργάστηκε μαζί με τον κατηγορούμενο, η οποία ήταν το 1996-1997.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί και έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της διηγήθηκε ακόμη ένα περιστατικό που συνέβη στο καμαρίνι του: «Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση».

Τελειώνοντας όταν ρωτήθηκε αν είχε ακούσει για άλλα περιστατικά η ίδια είπε: «Είχα ακούσει ότι είχε δείρει, ότι περιφέρει τα γεννητικά του όργανα. Είχα ακούσει το περιστατικό με το αυτοκίνητο και την κοπέλα και είχα πει "τόσο πολύ ξέπεσε"».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση