ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Παραχωρώντας συνέντευξη στο «Pame Paralia Project» του Κοσμοράδιο 95,1 η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την Eurovision, την συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αρχικά μιλώντας για την συνεργασία με την Φουρέιρα η ίδια είπε: «Πάρα πολύ απλά γίνονται τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες ''ναι'' ή ''όχι'', τώρα ή αργότερα. Ήταν τόσο ωραία η συνεργασία μας. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες».

«Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό», τόνισε.

Στην συνέχεια αναφερόμενη στην μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις η ίδια είπε: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να 'ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας».

«Με το κατάλληλο τραγούδι εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θα μου άρεσε όμως να είμαστε διάφοροι καλλιτέχνες και να ψηφίσει ο κόσμος τι θέλει να δει και να ακούσει. Όταν μου δόθηκε εμένα η ευκαιρία, ο κόσμος όντως ένιωθε ότι είναι ''My Number One''. Ο Έλληνας ένιωθε όντως ''Number One'', είχαμε τους Ολυμπιακούς, το Euro, γι’ αυτό ένιωσε έτσι ο κόσμος και το ψήφισε», ανέφερε στο τέλος η γνωστή τραγουδίστρια για μία ενδεχόμενη επιστροφή στον μουσικό διαγωνισμό.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση