ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Παντρεύτηκε η Lady Kitty Spencer και ο Michael Lewis

Σε μια πολυτελή τελετή στη Ρώμη.

newsroom must

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, σε μια πολυτελή τελετή στη Ρώμη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Lady Kitty Spencer, το 30χρονο μοντέλο και ανιψιά της πριγκίπισσας Diana και ο Michael Lewis, 62χρονος πολύ-εκατομμυριούχος από τη Νότιο Αφρική.

Η τελετή έλαβε χώρα σε μια εντυπωσιακή βίλα, Villa Aldobrandini στο Frascati με θέα την πόλη της Ρώμης, και στην παρουσία μερικών στενών συγγενών και φίλων.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από φίλους –καλεσμένους της Lady Kitty, που είχαν ξεκινήσει να ανεβάζουν στιγμιότυπα από την Ιταλία, με υπονοούμενα για τον γάμο. Ενώ ταυτόχρονα είχαν μοιραστεί και τις πρώτες εικόνες από την τελετή και την δεξίωση με τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

Το νυφικό όπως ήταν λογικό σχεδιάστηκε από τους Dolce&Gabbana, καθώς η ίδια είναι ambassador του οίκου, ενώ πολλοί από τους καλεσμένους εμφανίστηκαν ντυμένοι με δημιουργίες τους, τιμώντας τον οίκο.

Στο πλευρό της Lady Kitty, βρέθηκαν οι δίδυμες αδελφές της Lady Eliza και Lady Amelia, η φίλη της Viscountess Emma Weymouth, η pop star Pixie Lott και ο Idris Elba με τη σύζυγό του Sabrina, ενώ παρόντα ήταν και τα τρία ενήλικα παιδιά του Lewis, από τον προηγούμενο γάμο του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση