ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Αέρινη παντελόνα, απλό μπλουζάκι, layered κολιέ και mules
 

Παντρεύονται Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου

Παραίτηση από το ΡΙΚ και μετακόμιση στην Ελλάδα

Ριάνα Στυλιανού

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου, ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου! Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και πάνω από έναν χρόνο, μετρά πλέον αντίστροφα για την ημέρα του γάμου τους, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου στον γραφικό Νυμφαίο.

 

Η παρουσιάστρια από την Κύπρο, που φέτος παρουσίαζε την εκπομπή «Όμορφη Μέρα» στο ΡΙΚ, υπέβαλε την παραίτησή της την Τρίτη 13 Μαΐου, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Η απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση της Κύπρου σχετίζεται με τη μόνιμη μετακόμισή της στην Ελλάδα, τόσο για να είναι κοντά στον σύντροφό της όσο και για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα της στον χώρο των ελληνικών media.

Η τελετή, όπως λέγεται, θα είναι παραδοσιακή και σε στενό κύκλο, με λίγους και αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η σχέση τους είχε αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό μέσα από τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, χωρίς ωστόσο να επιδιώξουν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση