ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Πάνος Μουζουράκης: Το ποίημα του γάμου του που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο λόγος που μέσα σε λίγες ώρες κυριαρχεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μαρία Σάββα

Μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι του στο Youtube ο Πάνος Μουζουράκης μέσα από ένα ποίημα του απηύθυνε με χιούμορ ένα κάλεσμα για αυτοσυγκράτηση στα ΜΜΕ που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, αναφερόμενος στον επικείμενο γάμο του.

Στην συνέχεια τόνισε ότι «θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω». Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο που έγινε θέμα τόσο σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και γενικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αντιδράσεις να ήταν αμέτρητες.

Αρχικά το ποίημα του έλεγε: «Μα πλησιάζει ο γάμος μου, και όχι να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και τη μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον “αέρα”. Το φύλο φτερό το κάνατε, σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο μου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ ας μείνει εδώ, αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή. Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω».

«Πολύ θα είναι το άγχος μου και θα είναι παραπάνω, αν πρέπει να σας αρνηθώ μια δήλωση να κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω το δικό σας. Κατανοώ, είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Και άμα παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω», συνεχίζει.

«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας κεράσω κουραμπιέ και ένα ζεστό κακάο. Να θυμηθείς που ήσουν παιδί, τις συμβουλές μεγάλων: Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τον άλλο. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο, μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς θα τους κεράσουμε και αυτούς ένα ποτήρι. Δημοσιογράφους, κάμερες, κρυμμένους παπαράτσι, απλά για να το ξέρετε, δεν θα είσαστε εντάξει», συμπληρώνει.

«Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο και αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον… Μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι και ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο Fame Story», καταλήγει ο γνωστός τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση