ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ ζητά η Μίνα Αρναούτη στην δίκη για το δυστύχημα με τον Παντελίδη

Ξεκινά η δίκη για το δυστύχημα

newsroom must

Μπορεί να πλησιάζει η συμπλήρωση έξι χρόνων από την μοιραία μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει αφού την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η δίκη για τις αποζημιώσεις που ζητούν συνεπιβάτιδες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού μετά τον τραυματισμό τους.

Μιλώντας στην Real News η Μίνα Αρναούτη μεταξύ άλλων, υποστηρίζει: «Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη ζωή μου. Σωματικά και ψυχολογικά δεν έχω επανέλθει. Πήγα και γύρισα… Τα σημάδια στην ψυχή μου και στο κορμί μου με συνοδεύουν… Δεν έχω περάσει και λίγα. Ζητώ να αποζημιωθώ, ασκώντας το δικαίωμά μου όπως κάθε θύμα τροχαίου. Εύχομαι να δικαιωθώ».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, η Μίνα Αρναούτη με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση και τονίζει πως αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση