ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leather pants, polka dot πλεκτό και λουστρίνι μποτάκια
 

Πάμε στοίχημα πως η δήλωση της βασίλισσας για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα συζητηθεί... πολύ

Όσα είπε η βασίλισσα για την εμπειρία της

newsroom must

Τι και αν η βασίλισσα Ελισάβετ αποφεύγει να μιλά δημόσια για τις εμπειρίες της και να κρατά τα βιώματά της ιδιωτικά; Πρόσφατα και προς έκπληξη όλων, έκανε μια εξαίρεση και κατά την διάρκεια βιντεόκλησης που είχε με εργαζομένους στον τομέα της υγείας μίλησε για το εμβόλιο του κορωνοϊού - κάνοντας έτσι μια ιστορική παρέμβαση για αυτό.

Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα μονάρχης ενθάρρυνε τον κόσμο «να σκεφτεί τους άλλους και όχι μόνο τον εαυτό του», παροτρύνοντάς τον να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού... ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει όσους αρνούνται να το κάνουν, εγωιστές.

Μεταξύ άλλων, η 94χρονη δήλωσε πως το εμβόλιο ήταν πολύ γρήγορο και δεν πόνεσε καθόλου ενώ την έκανε να νιώθει προστατευμένη, όταν εμβολιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, Η εν λόγω αποκάλυψη από πλευράς της βασίλισσας ξάφνιασε τους πάντες και έγινε viral, αφού η ίδια δεν μάς έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες δηλώσεις.

Μαθαίνοντας πάντως την κίνησή της, από πλευράς μας, πάμε στοίχημα πως η συγκεκριμένη δήλωση της βασίλισσας θα συζητηθεί πολύ, αφού δεν πρόκειται για κάτι που μπορεί κανείς να προσπεράσει εύκολα... λαμβάνοντας υπόψη την ιδεολογία, την μοναρχία και τον χαρακτήρα της.

Για την ιστορία να πούμε πως για το video call της η βασίλισσα επέλεξε ένα ροζ φόρεμα, matchy κραγιόν, μια καρφίτσα και τις πέρλες της και καθ’ όλη την διάρκεια της συνομιλίας της έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση