ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Όταν ο Boris Johnson τραγουδάει το «I Will Survive»

Η πρωθυπουργία του Johnson βρίσκεται σε κρίση εν μέσω οργής για μια σειρά από εκδηλώσεις με αλκοόλ στο γραφείο και στην κατοικία του

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson τραγούδησε το χιτ της Gloria Gaynor «I Will Survive», σύμφωνα με τον νέο διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του προτού συζητήσει τον διορισμό του, στην προσπάθεια να κάνει μια επανεκκίνηση (reset) της πρωθυπουργίας του έπειτα από μια σειρά πολιτικών σκανδάλων.

Ο Guto Harri, ο οποίος διορίστηκε νέος διευθυντής επικοινωνίας προχθές, Σάββατο, δήλωσε στην πρώτη συνέντευξή του ότι οι δυο άνδρες επιδόθηκαν σε μια ερμηνεία του τραγουδιού όταν ρώτησε τον πρωθυπουργό αν θα επιβιώσει.

Ο Harri, πρώην δημοσιογράφος του BBC που είχε εργαστεί για τον Boris Johnson όταν ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, δήλωσε στον ουαλόφωνο ειδησεογραφικό ιστότοπο Golwg360 πως ο πρωθυπουργός «δεν είναι εντελώς κλόουν», και περιέγραψε τη συνάντησή τους την Παρασκευή.

«Μπήκα μέσα, παρουσιάστηκα και είπα ‘πρωθυπουργέ, Guto Harri, ευπειθώς αναφέρω’∙ σηκώθηκε από το γραφείο του και άρχισε να δέχεται τον χαιρετισμό», είπε ο Harri σύμφωνα με τις δηλώσεις του που μεταφράστηκαν από τα ουαλικά στα αγγλικά.

«Γελούσαμε κι οι δυο. Τότε ρώτησα ‘Θα επιβιώσετε, Boris; [‘Are you going to survive Boris?]». Και είπε με τη βαθιά φωνή του, αργά και επί τούτου, άρχισε να τραγουδάει λίγο ενώ τελείωνε την πρόταση, είπε «I Will Survive».

«Με κάλεσε να πω “You’ve got all your life to live” και απάντησε, “I’ve got all my love to give’, οπότε περάσαμε ωραία με [το τραγούδι της]  Gloria Gaynor».

Η πρωθυπουργία του Boris Johnson βρίσκεται σε κρίση εν μέσω οργής για μια σειρά από εκδηλώσεις με αλκοόλ που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο και στην κατοικία του στη Ντάουνινγκ Στριτ στη διάρκεια των lockdown λόγω κορωνοϊού τα οποία ακολούθησαν και άλλα παραστρατήματα.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε για τη συνομιλία του Boris Johnson με τον νέο διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του και αν τραγούδησαν το τραγούδι.

«Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες ιδιωτικών συνομιλιών. Αλλά όπως ίσως θα περιμένατε, είναι παλιοί συνάδελφοι», είπε ο εκπρόσωπος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση