ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Όταν η Μενεγάκη απαντάει από το καμαρίνι της το τηλέφωνο σε τηλεθεάτρια

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε λίγο πριν βγει στον αέρα

newsroom must

Μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως λίγο πριν "βγει στον αέρα" δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο καμαρίνι της που την άφησε άναυδη.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της πως την κάλεσε μία τηλεθεάτρια, η οποία της ζητούσε να κρατήσει τα στοιχεία της για να πάρει μέρος στους διαγωνισμούς.

«Να σας πω τι μου έτυχε τώρα μέσα στο καμαρίνι πέντε λεπτά πριν βγω; Θυμάστε που λέμε τόσες μέρες ότι έχουμε ένα θεματάκι με τις γραμμές και παίρνετε και στεναχωριέστε που φαίνεται ότι έχει θέμα το τηλέφωνο, ότι δε λειτουργεί κτλ, κτλ, ενώ λειτουργεί απλά πέφτετε πολλοί μαζί; Είμαι στο καμαρίνι, 15 μέρες ζω σε αυτό το καμαρίνι... Χτυπάει ένα τηλέφωνο, λέω χτυπάει τηλέφωνο εδώ μέσα; Εγώ δε ξέρω καν αν υπάρχει αριθμός. Λέω ας το σηκώσω. Λέω “ναι”, “γεια σας για την εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη παίρνω” μου λένε. Σας ακούω λέω και εγώ, Μου ζήτησε η γυναίκα να κρατήσω τα στοιχεία της για να πάρει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. Της είπα ότι έχουμε πολύ ωραία προϊόντα ομορφιάς.

“Σας παρακαλώ” μου λέει, “μη με κλείσετε, κρατήστε με για να βγω”. Καλά ένα τέταρτο θα περιμένετε λέω και εγώ; Και της έδωσα τον καινούργιο αριθμό γιατί αλλάξαμε τηλέφωνο. Τώρα συνειδητοποίησα αυτό που μου λέγατε ότι παίρνετε και χτυπάνε σε όλο το κανάλι» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση