ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Όσα δήλωσε το θύμα που κατήγγειλε τον Λιγνάδη

''Πιστεύω ότι θα δοθεί η δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι''

Ζωή Τουτουντζίδου

Δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η περιβόητη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλί, ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που κατήγγειλαν τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό τοποθετήθηκε σχετικά με την έκβαση της δίκης καθώς και τον ίδιο τον ηθοποιό.

Σε συνέντευξη που παράθεσε στο «podcast uncover», χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Λιγνάδη ως «επαγγελματία εγκληματία», λέγοντας μάλιστα «Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είναι μέσα, έχουμε σώσει πολλά παιδιά».

Δηλώνοντας στην συνέχεια πως πιστεύει ότι στο τέλος θα αποδοθεί η δικαιοσύνη «Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τελειώσει όλο αυτό θετικά. Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω. Θα μπορούσα να κάτσω σπίτι και να έβλεπα τηλεόραση και να μην έκανα τίποτα και να έλεγα “άστους να τα βρουν μόνοι τους, εγώ είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου”. Και εγώ νόμιζα ότι θα τελείωνα πολύ πιο σύντομα. Πιστεύω ότι θα δοθεί η δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα γίνει αυτό. Αυτό που με έχει κουράσει είναι οι πολλές φωνές που ακούγονται. Την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος επαγγελματίας εγκληματίας να έχει και όρια»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση