ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Όσα αποκάλυψε ο Harry στη νέα του συνέντευξη

Ο Πρίγκιπας Harry περί της σχέσης του με τη Meghan Markle, την πατρότητα και τους αγώνες Invictus

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο πρίγκιπας Harry εξέφρασε τις σκέψεις του για τους αγώνες Invictus στους οποίους παρέστη πρόσφατα και για το πώς κατάφεραν να διεισδύσουν στη σκέψη του τόσο έντονα. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας των αγώνων για τους τραυματισμένους βετεράνους και στρατιωτικούς είναι ο πυρήνας που κρατάει τους αγώνες «ζωντανούς» και βέβαια η θέληση όλων όσων συμμετέχουν. Ουσιαστικά ο θεσμός έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και ο ίδιος για τη ζωή, τις δυσκολίες που αυτή μας βάζει πολλές φορές καθώς και τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και μόνο καθένας μας τις ξέρει καλά. 

Ο πρίγκιπας ανέφερε επίσης ότι η ζωή είναι γεμάτη υπέροχα δώρα και προκλήσεις που αναλόγως οπτικής του καθενός, μπορούν να θεωρηθούν ανεκτίμητα «μαθήματα».

Πρόσθεσε πως το πώς τα λαμβάνουμε όλα αυτά παίζει τεράστιο ρόλο στο πώς ίσως καταλήξουν να φθάνουν ή πώς θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μας, προς το καλύτερο δηλαδή ή όχι. 

Σχετικά με τη σχέση του με τη Meghan Markle και την πατρότητα ο ίδιος είπε πως θέλει τα παιδιά του να γεννηθούν σ' έναν καλύτερο κόσμο με λιγότερα περιβαλλοντολογικά προβλήματα και βέβαια τη στιγμή που κάποιος γίνεται γονιός τα πράγματα και οι προτεραιότητες αλλάζουν ριζικά. 

Η σχέση του με τη Meghan Markle βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση και δεν υπάρχει τίποτα που να την επισκιάζει καθώς οι δύο νέοι φαίνονται να είναι αγαπημένοι και χαμογελαστοί σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση και μερικά βλέμματα δεν μπορούν να κρυφτούν. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση