ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Όσα αποκάλυψε η Irina Shayk για την «κοινή ανατροφή» της κόρης της με τον Bradley Cooper

Οι δηλώσεις του μοντέλου και η απόρριψη του όρου 'συν-ανατροφή'

newsroom must

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, η Irina Shayk μίλησε για την μητρότητα, περιέγραψε την σχέση της με τον Bradley Cooper και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί απορρίπτει τον όρο (co-parenting) - δηλαδή την κοινή ανατροφή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή» επισήμανε το μοντέλο και εξήγησε πως η συγκεκριμένη λέξη -κατά την άποψή της- υποβαθμίζει το έργο που κάνουν και οι δύο στην ανατροφή της κόρης τους, Lea De Seine.

Αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της, η Irina λέει «Δεν υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το πρόγραμμα της Lea. Ο Bradely είναι συνήθως πιο απασχολημένος και έχει γυρίσματα πολλών διαδοχικών ταινιών, αλλά φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο με τη Lea» και θέλοντας να εξηγήσει γιατί δεν μιλάει πλέον γι' αυτόν λέει: «Η σχέση μου στο παρελθόν, είναι κάτι που μου ανήκει και είναι ιδιωτική. Είναι απλώς ένα κομμάτι του εσωτερικού μου εαυτού που δεν θέλω να δωρίσω».

Πέρα από αυτά,η Shayk ανέφερε πως θεωρεί τη μητρότητα «ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο» και δήλωσε πως η γέννηση της Lea δεν «άλλαξε» τη ζωή της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ✨

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση