ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Oops! Ο πρώην της Paris Hilton ζητάει πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε

Δέσποινα Άσπρου

Εκεί που νομίζαμε ότι η σχέση της Paris Hilton με τον ηθοποιό Chris Zylka είναι στα καλύτερα της και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού επρόκειτο πολύ σύντομα να παντρευτούν, ξαφνικά μάθαμε ότι κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει. Οι δυο τους χώρισαν και αυτό μάλλον είναι επίσημο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Paris Hilton δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και είπε το μεγάλο ναι. Ο ερωτευμένος ηθοποιός της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαριών και η Paris δήλωνε "η πιο τυχερή γυναίκα"… ο έρωτας και η τύχη όμως δεν κράτησαν για πολύ, αφού το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό χώρισε και ο πρώην αγαπημένος της Paris αποφάσισε να της ζητήσει πίσω το πανάκριβο δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει, καθώς όπως ισχυρίζεται εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. 

Απο ό,τι φαίνεται πάντως η απόφαση του χωρισμού είναι οριστική αφού η Paris διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες απο το Instagram και ήδη έκανε και μια «επίσημη» ανάρτηση: "Πιστεύω ό,τι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Οι άνθρωποι αλλάζουν και έτσι πρέπει να το τελειώσεις. Τα πράγματα πηγαίνουν τόσο λάθος που τα εκτιμάς μόνο όταν πηγαίνουν καλά. Πιστεύεις ψέματα που τελικά μαθαίνεις να εμπιστεύσαι μόνο τον εαυτό σου. Και καμιά φορά και τα καλά πράγματα καταρρέουν για να έρθουν τα καλύτερα".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση