ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Oops! Η Taylor Swift επιβεβαίωσε την απιστία του Justin Bieber στην Selena Gomez

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν η Selena Gomez και ο Justin Bieber έχουν χωρίσει εδώ και καιρό; Τι και αν ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη παντρευτεί τον νέο του έρωτα, που ακούει στο όνομα Hailey Baldwin; Με αφορμή ένα γεγονός η κολλητή της Selena, Taylor Swift αποφάσισε πρόσφατα να επιβεβαιώσει για πρώτη φορά την απιστία του Justin εις βάρος της Selena. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο μάνατζερ πολλών επώνυμων τραγουδιστών, Scooter Braun πήρε υπό την κυριότητά του μια μεγάλη λίστα τραγουδιών -ανάμεσά τους και δεκάδες τραγούδια της Taylor Swift- καθώς εξαγόρασε την Big Machine Records έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τότε η Swift, μη μπορώντας να αντέξει στην σκέψη πως ο Scooter θα έχει πια δικαίωμα επί της μουσικής της, ξέσπασε και τον κατηγόρησε ανοιχτά πως της ασκούσε bullying πολλά χρόνια τώρα μαζί με την Kim Kardashian, τον Justin Bieber Και τον Kanye West. Η "έχθρα" τους άλλωστε είναι γνωστή.

Και λίγο μετά από αυτό το συμβάν, και εφόσον ο Bieber αποφάσισε να υποστηρίξει τον παραγωγό με μια ανάρτηση στην οποία ο Bieber καλεί την Swift να σταματήσει να ωθεί τους fans της να μισούν τον Scooter ενώ της την λέει που δεν βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους. Τότε, η Swift αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους κάνοντας επώνυμα like σε μια ανάρτηση ενός fan που έγραφε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να επικοινωνούμε τις διαφορές μας. Απάτησες την καλύτερή της φίλη και πήρες το μέρος του ανθρώπου που έκανε ένα δημόσιο πορνό εναντίον της». Η αναφορά ήταν για το βίντεο «Famous» του Kanye West, αλλά και την απιστία του Bieber στην Selena Gomez... και κάπως έτσι, η Swift επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την απιστία του Bieber εις βάρος της κολλητής της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X