ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Total white σύνολο με φόρμα και oversized hoodie
 

Ooh, η Lady Gaga επιστρέφει στο Super Bowl!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θυμόμαστε βέβαια το Halftime Show του Super Bowl το 2017 όταν τραγούδησε η Lady Gaga και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί, well, είναι η Lady Gaga και κάνει θαύματα. Τέλος πάντων μάλλον οι υπεύθυνοι του Super Bowl την λάτρεψαν όσο ο κόσμος αφού το 2020 θα επιστρέψει στο Super Bowl weekend.

Πιο συγκεκριμένα, η Gaga θα τραγουδήσει στο ΑΤ&Τ ΤV Super Saturday Night, την 1η Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών του μεγάλου αθλητικού event στο Μαϊάμι. Παρόλο που οι λεπτομέρειες γύρω από το σόου που θα παρουσιάσει είναι ακόμα άγνωστες, είμαστε σίγουροι πως θα γίνει για ακόμα μια φορά talk of the town. 

Ωστόσο δεν θα είναι το μόνο, αφού και το Halftime Show αναμένεται να είναι εντυπωσιακό με τη Jennifer Lopez και τη Shakira να εμφανίζονται μαζί σε μια εκρηκτική μίνι συναυλία στο ημίχρονο του αγώνα. Οι δύο σούπερ σταρ ακολουθούν τα χνάρια καλλιτεχνών όπως οι Maroon 5, ο Justin Timberlake, οι Coldplay, η Madonna κ.ά. Από την άλλη, το event όπου θα τραγουδήσει η Gaga, τα περασμένα χρόνια είδε καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, η Rihanna και η Beyoncé με τον Jay-Z. 

Απ' ό,τι φαίνεται, το Super Bowl weekend το 2020 θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.  Προς το παρόν, δείτε ξανά την εμφάνιση της στο Super Bowl το 2017. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση