ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless φόρεμα, αθλητικά παπούτσια και μια ψάθινη τσάντα

«Όμορφε μου άντρα, υπέροχε», γράφει η Κορινθίου στον σύντροφό της

Το δημόσιο σχόλιο που έκανε στον νέο της σύντροφο

Μαρία Σάββα

Η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και διανύει μια νέα, ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα, μέσα από τηλεοπτική συνέντευξή της, ότι έχει ξαναβρεί τον έρωτα.

Στο πλευρό της βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Καραθανάσης, αντιπρόεδρος μεγάλης και γνωστής εταιρείας μπαχαρικών. Η σχέση τους δεν είναι απλώς γνωστή στον στενό τους κύκλο, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται και δημόσια, αφού η Κορινθίου δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά της μέσα από τα social media.

Μάλιστα, η ηθοποιός έχει προχωρήσει και σε δημοσιεύσεις προωθώντας τα προϊόντα της εταιρείας του συντρόφου της, γεγονός που ενισχύει τη δημόσια εικόνα του δεσμού τους. Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Μαρία Κορινθίου δεν έκρυψε τον θαυμασμό της προς τον Γιώργο Καραθανάση, γράφοντας κάτω από φωτογραφία του: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση