ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Όλο το Twitter ασχολείται με το γυμνό σώμα της Kendall Jenner

Δεν γνωρίζουμε αν ακολουθεί το παράδειγμα της αδελφής της, Kim Kardashian, και θέλει να ρίξει το διαδίκτυο με μια γυμνή φωτογράφηση, πάντως αν αυτός είναι ο στόχος της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Εδώ και λίγες ώρες, γυμνές φωτογραφίες της Kendall Jenner έχουν κατακλύσει τα social media προκαλώντας μεγάλη αναταραχή στους χρήστες του Twitter που όπως πάντα έσπευσαν να αναπαράγουν, να κριτικάρουν και να καυτηριάσουν το γεγονός. Πολλοί έδειξαν να σοκάρονται ανεβάζοντας memes με μια δόση ειρωνείας, ενώ άλλοι μίλησαν ακόμη και για body shaming απαντώντας σ' αυτούς που χαρακτήρισαν το μοντέλο υπερβολικά αδύνατο. Άλλοι πάλι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις πλαστικές επεμβάσεις της οικογένειας Kardashian.

Οι εικόνες, που ανήκουν στον φωτογράφο Russell James και φέρονται να είναι μέρος του βιβλίου «Angels» που όμως ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, γι' αυτό και λίγο μετά άρχισαν να αφαιρούνται καθώς είναι αποτέλεσμα κλοπής. Φυσικά στα social media ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει και οι εικόνες είναι στα Νο1 θέματα. Αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμη, είναι αν οι συγκεκριμένες εικόνες είναι μέρος όσων έχουν επιλεγεί για δημοσίευση ή αν διέρρευσαν από αρχείο που δεν προοριζόταν καν να γίνει δημόσιο.

Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε οι εικόνες θα κάνουν μεγάλο buzz όταν νόμιμα κυκλοφορήσουν, καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν και αρκετά full frontal, αλλά και με μια με το μοντέλο να ποζάρει γυμνό πάνω σε άλογο.

Ο φωτογράφος για τη ώρα καταγγέλλει κλοπή και απειλεί με νομικά μέτρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X