ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Mιλά για την πραγματικότητα πίσω από τα social media

To positive μήνυμα που έδωσε η influencer μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση της

Ριάνα Στυλιανού

Η εποχή των social media έχει φέρει μια μεταστροφή στον τρόπο που επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε και διασκεδάζουμε.

Από το Facebook και το Instagram, μέχρι το Twitter και το TikTok, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, πίσω από τα εντυπωσιακά φίλτρα, τις αναρτήσεις με δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια, βρίσκεται μια πραγματικότητα που συχνά παραμελούμε.

Η Ολίβια Κωνσταντινίδης αναφέρεται ακριβώς σε αυτή την πραγματικότητα, μέσα από το πιο πρόσφατο της post, όπου ποζάρει με το μαγιό της, σε διάφορες κολακευτικές αλλά και μη στάσεις.

Η αγαπημένη content creator που μετρά πάνω από 45 χιλιάδες ακόλουθους στο Ιnstagram, έχει μεγάλη επιρροή στις γυναίκες της σήμερον ημέρα, και είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε ότι δίνει ένα positive μήνυμα για τη ρεαλιστική ζωή και το γυναικείο σώμα, που δυστυχώς ακόμα κριτικάρεται από τα πάντα.

Η Ολίβια μάς παροτρύνει να μην συγκρίνουμε τον εαυτό μας με όλα όσα βλέπουμε στο διαδίκτυο, εφόσον οι περισσότερες influencers προσπαθούν να δημιουργήσουν την «τέλεια» εικόνα, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Πιο συγκεκριμένα η Ολίβια έγραψε τα εξής: «Mιας και είναι η εποχή των μαγιό, να θυμάστε ότι αυτό που δείχνουμε στο Instagram μπορεί να μην είναι πάντα το πως είμαστε στην πραγματική ζωή. Ποτέ μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτό που βλέπετε στο διαδίκτυο.»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση