ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Ολίβια Κωνσταντινίδη: Το ξεχωριστό μήνυμα για το καλωσόρισμα του Φεβρουάριου

«Έχω τραβήξει αμέτρητα πλάνα τα τελευταία χρόνια, ρουφάω, σφίγγω, αγωνίζομαι για την «τέλεια» εικόνα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η δημοφιλής influencer, Ολίβια Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε ξανά στο body shaming με ένα δυνατό μήνυμα. Μέσω του λογαριασμού της, που ακολουθούν πάνω από 40 χιλιάδες άνθρωποι, μοιράστηκε σειρά φωτογραφιών που αναδεικνύουν τον τρόπο που μπορεί να επηρεάζεται η εικόνα του σώματος με διαφορετικές πόζες.

Συχνά, η Ολίβια έχει εκφράσει απόψεις της σε θέματα κοινωνικής σημασίας, αντιμετωπίζοντας το body shaming και προωθώντας τον φεμινισμό. Με αυτή την πρωτοβουλία, επιδίωξε να υπενθυμίσει τη σημασία της αποδοχής του φυσικού σώματος και της αυθεντικότητας.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτηση της με τη λεζάντα, «Έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκα από τη ζώνη άνεσής μου για να κοινοποιήσω μια ανάρτηση σαν αυτή. Έχω τραβήξει αμέτρητα πλάνα τα τελευταία χρόνια, ρουφάω, σφίγγω, αγωνίζομαι για την «τέλεια» εικόνα. Αλλά αρκετά με αυτό. Απορρίπτω τα μη ρεαλιστικά ιδανικά του σώματος που διαιωνίζονται στα social media Η ζωή δεν είναι πάντα τέλεια εικόνα και αυτό είναι εντάξει. Η αλλαγή είναι απαραίτητη για ρεαλιστικά πρότυπα, ειδικά στην πατρίδα μου, την Κύπρο. Πολλά κορίτσια απλώνουν το χέρι τους, μοιράζονται τις καθημερινές τους δυσκολίες με την εικόνα του σώματος. Σας ακούω, και είμαστε μαζί σε αυτό! Ας αγκαλιάσουμε τους εαυτούς μας, αναγνωρίζοντας οι «λαβές» αγάπης και η κυτταρίτιδα είναι φυσιολογικά. Το επίκεντρο μας πρέπει να είναι στο να έχουμε υγιή νοοτροπία, καθημερινή άσκηση ενώ παράλληλα να δίνουμε στον οργανισμό μας όλα τα θρεπτικά συστατικά. Καλή πρώτη του μήνα κυρίες μου! Σας αγαπώ όλες». 

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση