ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Όλα όσα ξέρουμε για την όγδοη σεζόν του ''Game of Thrones''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τόσα και τόσα ζήσαμε στον κόσμο του ''Game of Thrones'', αμέτρητους θανάτους, πολλές μάχες, αποχωρησμούς, νίκες, έρωτες κτλ κτλ. Τέλος πάντων αυτά σιγά σιγά τελειώνουν φέτος με τον όγδοο κύκλο. 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν, και παρόλο που οι συντελεστές έκαναν τα πάντα για να μην διαρρεύσουν πληροφορίες, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές πληροφορίες. 

Spoilers.

Κατ' αρχάς, αυτή θα είναι η πιο μικρή απ' όλες, με μόνο 6 επεισόδια, εκ των οποίων το πρώτο θα διαρκέσει 54 λεπτά. To μεγάλο φινάλε θα είναι όντως μεγάλο, με διάρκεια 1 ώρα και 22 λεπτά.

Ξέρουμε πως η πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Απριλίου. Το φινάλε θα προβληθεί σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 19 Μαίου. 

Στο Winterfell θα ξεκινήσει η σεζόν με τους περισσότερους βασικούς χαρακτήρες να συναντιόνται εκεί που ξεκίνησαν όλα. Αν πιστέψουμε όσα κυκλοφόρησαν, η επική μάχη στο Winterfell θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο. 

Για τη μάχη αυτή χρειάστηκαν 55 νύχτες γυρισμάτων. Δεν θα είναι όμως μια συνηθισμένη σκηνή μάχης. Αντί αυτού θα βλέπουμε μια σειρά από πλάνα συνδυαστικά με όσα οδήγησαν σε εκείνη τη στιγμή. 

Πληροφορίες για το τι θα συμβεί στο τέλος με τον κάθε χαρακτήρα αλλά ξέρουμε πως μέσω του Jon Snow, η Daenerys θα γνωρίσει τη Sansa. Επιπλέον, ο Jon θα έχει μια έντονη συνάντηση με τον Night King. Εκείνος όμως αναζητά έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Ο Peter Dinklage (που υποδύεται τον Tyrion) είπε σε συνέντευξη του πως ο Tyrion θα έχει καλό τέλος, αλλά κάποιες φορές και ο θάνατος μπορεί να θεωρηθεί ''καλό τέλος''. 

Από τα teasers που κυκλοφόρησαν φαίνονται όλα παγωμένα. Αυτό ίσως υπονοεί πως οι White Walkers θα είναι οι νικητές της μάχης. Αυτό, ωστόσο, ίσως έγινε απλά σαν teaser. 

Δείτε το εδώ. 

Φυσικά μπορεί όλα αυτά να είναι ένας ακόμα τρόπος να μας παραπλανήσουν. 

Η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου θα προβληθεί σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στο Nova Cyprus, την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4:00π.μ και με ελληνικους υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί ξανά στις 15 Απριλίου στις 22:00, στο Novacinema1HD. Αν θέλετε να δείτε όλα όσα οδήγησαν στον όγδοο κύκλο, όλες οι σεζόν είναι On Demand στο Nova Go.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση