ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Oι σχέσεις της Diana με τον πρίγκιπα Φίλιππο και η κρυφή αλληλογραφία τους

Οι επιστολές της προς τον Δούκα.

newsroom must

Όταν η Πριγκίπισσα Diana μπήκε στη βασιλική οικογένεια το 1981, ανέπτυξε στενή σχέση με τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, ο Φίλιππος “την πήρε κάτω από τα φτερά του”. Tης δίδαξε αρκετά πράγματα του πρωτοκόλλου, όπως πώς να κυριαρχήσει στην τέχνη των μικρών συνομιλιών σε δείπνα κτλ.

Στην πραγματικότητα, η Diana, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Φίλιππος ήταν τόσο κοντά πριν από τον τραγικό θάνατό της, που τον φώναζε «Pa», δηλαδή Πατέρα.

 Στο νέο βιβλίο με τίτλο  “ο Πρίγκιπας Φίλιππος”  γράφεται ότι ο Φίλιππος και η Diana παρέμειναν σε επαφή όταν η Diana και ο Κάρολος χώρισαν το 1992, μάλιστα αντάλλαζαν κρυφά επιστολές μεταξύ τους.

«Καθώς ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει και η όλο και πιο ακανόνιστη συμπεριφορά της απειλούσε την εικόνα της μοναρχίας, αυτός [ο πρίγκιπας Φίλιππος] προσπάθησε ξανά να βοηθήσει, δημιουργώντας μια πολύ προσωπική αλληλογραφία με την πριγκίπισσα Diana», γράφει ο βιογράφος Seward.

Η Diana ξεκινούσε την αλληλογραφία της με το «Dearest Pa» (=αγαπημένε μου Πα) και του είπε πόσο ευχαριστημένη ήταν που έλαβε την επιστολή του.

Η πριγκίπισσα του λαού ήταν ευγνώμων για την ειλικρινή και εγκάρδια νότα. Και, ήλπιζε να διαβάσει το δικό της με το ίδιο πνεύμα. Τελείωνε την επιστολή γράφοντας, «Με τη μεγαλύτερη αγάπη, από την Diana».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση