ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι Sussexes λένε ξανά «όχι» στη βασίλισσα

Το πρώην βασιλικό ζεύγος απορρίπτει για ακόμη μια φορά την πρόταση της βασίλισσας Ελισάβετ

newsroom must

Τι και αν πολλοί περίμεναν πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα ταξίδευαν τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο ώστε να περάσουν τις γιορτές με την βασιλική οικογένεια και να δουν από κοντά την βασίλισσα η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της; Το πρώην βασιλικό ζεύγος πήρε την απόφαση να μείνει και φέτος στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως το παλάτι έστειλε πρόσκληση στους Sussexes, ωστόσο εκείνη αρνήθηκαν καθώς φαίνεται πως δεν επιθυμούν να προκαλέσουν φρενίτιδα.

Πηγή από το παλάτι αναφέρει: «Υπάρχει μεγάλη προετοιμασία για την οργάνωση των οικογενειακών γιορτών της βασιλικής οικογένειας και το προσωπικό γνωρίζει ήδη πως ο Harry και η Meghan δεν θα έρθουν, αν ήταν το ταξίδι στο τραπέζι, η οικογένεια θα το γνώριζε ήδη», ενώ άτομο από το περιβάλλον της μιλώντας στο Page Six προσθέτει: «Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της βασίλισσας χωρίς τον σύζυγό της και όλοι πίστευαν πως η οικογένεια θα ήταν στο πλευρό της σύσσωμη. Όλοι όμως κατανοούν απόλυτα πως αν επέστρεφαν ο Harry με τη Meghan θα υπήρχε φρενίτιδα».

Nα θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν γιορτές με τη βασίλισσα ήταν το 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση