ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Οι Sussex αρνήθηκαν να δώσουν στο γιο τους τον τίτλο του Κόμη του Dumbarton

Αυτός είναι ο λόγος.

newsroom must

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, να είχαν μιλήσει αρκετά για το γεγονός, ότι ο μικρός Archie δεν είχε ή δεν θα έπαιρνε τίτλο, στην συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey, όμως φαίνεται ότι ξέχασαν να αναφέρουν, ότι το παλάτι τους είχε προσφέρει ένα τίτλο, και τον είχαν απορρίψει πριν καν ακόμη παντρευτούν.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ‘Page Six’, ο τίτλος που είχε λάβει ο πρίγκιπας Harry, δηλαδή, Κόμης του Dumbarton, προς τιμήν της περιοχής στη Σκωτία, όταν ήταν νέος, δεν ήθελε να μεταφερθεί και στον γιο του, Archie, γιατί «Δεν τους άρεσε η ιδέα ο Archie να ονομάζεται Κόμης του Dumbarton γιατί ξεκινάει με τη λέξη dumb (χαζός) και ανησυχούσαν σχετικά με το πώς θα φαίνεται στο μέλλον».

Ενώ, συνεχίζοντας, αποκάλυψε ότι δεν ήταν μόνο η Meghan που παρατήρησε την συγκεκριμένη σύνδεση, αλλά ήταν κάτι που ενοχλούσε τον Harry από πριν, αφού και οι 2 φοβούνταν ότι ο μικρός θα μπορούσε να δεχτεί bullying λόγω του τίτλου.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι, τα μέσα, όταν είχε βγει η είδηση στην φόρα, δεν άργησαν και πολύ να στοχοποιήσουν τους Sussex με σχόλια, αναφερόμενα στην γνωστή ταινία ‘Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος’ (Dumb and Dumber, όπως είναι ο τίτλος στα αγγλικά), κάτι που επιβεβαίωσε τις ανησυχίες του ζευγαριού.

Αντίθετα, για την Σκωτία η πόλη αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της, εξόν και η δημιουργία του τίτλου προς τιμήν της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση