ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οι royals της Βρετανίας γίνονται σειρά animation

Κι όμως! Στην σειρά πρωταγωνιστεί ο μικρός πρίγκιπας George

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες του πλανήτη. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, μετά από την προβολή του τέταρτου κύκλου της σειράς The Crown και σαφώς το Megxit, φαίνεται να έχει ξεπεράσει ακόμη και τις Kardashians!

Και κάπως έτσι, το ότι η οικογένεια απασχολεί τις κινηματογραφικές εταιρείες και δίνει έμπνευση στους παραγωγούς και όχι μόνο, δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Τι έγινε αυτή την φορά; Όπως όλα δείχνουν, οι royals της Βρετανίας γίνονται σειρά animation!

Ο παραγωγός των Family Guy και Will & Grace, Gary Janetti, γνωστός για τα memes του πρίγκιπα George στο Instagram, αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει ώστε να δημιουργήσει ένα TV Show για το HBO Max. Βάση μάλιστα ανακοίνωσης που έγινε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, η σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο The Prince θα είναι μια σάτιρα γύρω από τη ζωή του πιο νεαρού κληρονόμου του βρετανικού θρόνου, του πρίγκιπα του Cambridge, George.

Όπως φαίνεται, η σειρά θα ασχολείται με την καθημερινότητα του μικρού royal και ο  Janetti θα είναι αυτός που θα κάνει τη φωνή του πρίγκιπα. Στην σειρά θα συμμετέχει επίσης και  Orlando Bloom, ο οποίος θα κάνει την φωνή του Harry. Όσο αφορά την φωνή της Meghan Markle θα την αναλάβει η Condola Rashad, της βασίλισσας η Frances de la Tour, της Kate Middleton η Lucy Punch και του William ο  Iwan Rheon.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS