ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Οι πρώτες φωτογραφίες του Κάρολου και της Καμίλα στην Ελλάδα

Ξενάγηση από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

newsroom must

Τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές.

Κατά την άφιξη τους στην Αθήνα, η Δούκισσα της Κορνεάλης, Καμίλα επέλεξε να τιμήσει τη χώρα και τα χρώματά της, επιλέγοντας μίντι φόρεμα σε μπλε χρώμα και λευκή κάπα ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος φόρεσε κουστούμι σε μπλε χρώμα με λεπτές λευκές ρίγες.

Ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα μετέβησαν στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου τους υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, για να συμμετάσχουν στην ειδική επετειακή εκδήλωση των εγκαινίων του νέου κτιριακού συγκροτήματος. Μετά τις ομιλίες, ακολούθησε ξενάγηση των υψηλών προσκεκλημένων στην Πινακοθήκη, τμηματικά και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στις 20:30 θα παρευρεθούν στο επίσημο δείπνο που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο πλαίσιο του δείπνου, θα υπάρξει προσφώνηση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και αντιφωνήσεις των υψηλών προσκεκλημένων.

Αύριο ανήμερα της Εθνικής Εορτής θα γίνει η απονομή μεταλλίου στον πρίγκιπα Κάρολο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου:

«Η παρασημοφόρηση γίνεται σε αναγνώριση της συνδρομής του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου στην απελευθέρωση της Ελλάδας, αλλά και της αφοσίωσης και της συνεισφοράς του Πρίγκηπα της Ουαλίας στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προάσπιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην προώθηση των γραμμάτων και των καλών τεχνών».

Μετά την απονομή του μεταλλίου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα πραγματοποιήσουν συνάντηση, εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου, με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμος της Αθήνας και οι επιχειρηματίες θα υπογράψουν τον χάρτη αειφορίας «Terra Carta», μια πρωτοβουλία του πρίγκιπα της Ουαλίας που θέτει τη βιωσιμότητα στην καρδιά του ιδιωτικού τομέα και προάγει την συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για το σκοπό αυτό.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση