ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλιας μετά τον χωρισμό της

Από τον κύπριο τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

newsroom must

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά ιδιαίτερο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπως αποκαλύπτει και η ίδια καθώς, μετά από δέκα χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η όμορφη παρουσιάστρια θα είναι μία ακόμη χρονιά στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ».

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star πέτυχε τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη ρώτησε ακόμη και για το εάν θα είναι και στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» όπως ανέφεραν δημοσιεύματα: «Δεν το ξέρω ακόμη αν θα είμαι στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”. Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για μένα».

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του okmag.gr, η Ζέτα πήγε στην συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Τεχνόπολη και πέρα από το να απολαύσει την μουσική του μαζί με την παρέα της, θέλησε να τον επισκεφτεί και στα καμαρίνια. 

«Πριν ο Μιχάλης βγει στη σκηνή, πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και του ευχηθεί καλή επιτυχία», δήλωσε στο okmag.gr άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν φανερά ευδιάθετη», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Κρίνοντας πάντως από αυτό το συμβάν, το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν δεν φαντάζει ουτοπικό. Φυσικά, μπορεί να υποδικνύει ότι οι δύο τους, παρά τον χωρισμό, εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση