ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής της

Όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου.

newsroom must

Στην κάμερα της εκπομπής ‘Love It’ μίλησε για πρώτη φορά μετά και το πέρας της εκπομπής της ‘Ευτυχείτε’ η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας μέσα σε κλίμα συγκίνησης για την περιπέτεια υγείας της, ενώ ταυτόχρονα απέφυγε να σχολιάσει το τηλεοπτικό της μέλλον.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε «Συγκινήθηκα πολλές φορές και για τους συνεργάτες μου γιατί ήταν κάποια πράγματα που έγιναν στον αέρα, για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά πάνω απ΄ όλα από την αγάπη που έχω πάρει από τους συνεργάτες μου γιατί για μένα αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Από άγχη και στεναχώριες έχω πάει να πάθω ζημιά».

Για το πρόβλημα υγείας της εξομολογείται «Δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό με την περιπέτεια της υγείας μου. Ήταν κάτι που μου βγήκε, το έπαθα δεύτερη φορά και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο, να νοσηλευτώ για να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Ευτυχώς οι εξετάσεις μου ήταν καλές γιατί μια ήταν αυτή που με άγχωσε, είμαι καλά, θα πάω διακοπές και θα ξεκουραστώ. Είναι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί και με έχουν αγχώσει, κάποια πράγματα που με έχουν αγχώσει, και επαγγελματικά και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, πιέζομαι μέσα μου και συνειδητοποίησα στο τέλος ότι δεν αξίζει γιατί είναι πολύ πιο σοβαρές οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, δε πρέπει να τα παίρνουμε μέσα μας και να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας».

Ενώ για την σχέση της με τον εαυτό της τονίζει «Είμαι πάρα πολύ καλά γιατί ίσως και επειδή μεγαλώνω, βρίσκω περισσότερο τον εαυτό μου και είναι λογικό, Ένα κορίτσι που ξεκινάει μπορεί να έχει τα ταμπού και τις ανασφάλειές του. Και εγώ έχω και τις ανασφάλειές μου, και τα κόμπλεξ μου. Σε κάποια θέματα είμαι φουλ κομπλεξικιά αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω».

Κλείνοντας τοποθετείται για τα νέα της επαγγελματικά πλάνα λέγοντας, «Στην παρούσα φάση δε μπορώ να πω τίποτα για τα επαγγελματικά μου σχέδια. Θέλω λίγο να χαλαρώσω, να ηρεμίσω και ότι είναι να γίνει θα γίνει, έχω και κάποια δικά μου θέματα και θέλω να δω λίγο την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση