ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton σου προσφέρουν την πιο «dreamy» εργασία

Μάθε ποια έιναι

Ζωή Τουτουντζίδου

Το πριγκιπικό ζευγάρι ξεκίνησε διαδικασία εύρεσης social media manager και ναι μπορούμε να πούμε με ειλικρίνεια πως είναι το dream job μας. Ποιος δεν θα ήθελε μια θέση στο παλάτι, να ζήσει λίγο την λάμψη των royals; Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργοί στα social media είτε μέσω τον εμφανίσεων τους είτε μέσω των φιλανθρωπικών τους δράσεων. Φυσικά αυτό αδημονεί κινδύνους και πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί με την κάθε τους ανάρτηση, ακολουθώντας πάντα τις προσταγές του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Πρόσφατα, μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι άλλαξε τον τίτλο του στα social media από Kensington Royal σε Δούκα και Δούκισσα του Cambridge, ενώ ξεκίνησαν και κανάλι στο YouTube. Όποιος λοιπόν προσληφθεί για αυτή την θέση θα πρέπει να διαχειρίζεται με απόλυτη εχεμύθεια το προφίλ τους social media accounts όλης της οικογένειας, όπως το Twitter, το Instagram, το Facebook και το YouTube.

Μεταξύ αυτών θα πρέπει και να βγάζει φωτογραφίες τους Cambridges ενώ θα συνεργάζεται άμεσα με τις φιλανθρωπικές τους οργανώσεις. Φυσικά πέραν από την ακριβοπληρωμένη εργασία, θα τους ακολουθεί παντού σε δεξιώσεις και ταξίδια, σαν τον προσωπικό τους «paparazzi», καθόλου άσχημα θα σχολιάζαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση