ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Οι πλαστικές επεμβάσεις και το «πριν και μετά» της Jennifer Aniston

Δέσποινα Άσπρου

H Jennifer Aniston είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο Hollywood. Κατά πολλούς βέβαια, μπορεί να μην είναι η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη, αλλά όλοι παραδέχονται πως έχει γοητεία όσο λίγες. Τα πανέμορφα μάτια της αποτέλεσαν πηγή σχολιασμού στο παρελθόν από τον Brad Pitt, ενώ για τα υπέροχα μαλλιά της και το λαμπερό της χαμόγελο έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα. Και ενώ η ίδια δεν έχει ποτέ της παραδεχτεί άμεσα πως έχει επαίμβει αισθητικά στο πρόσωπό της, οι φήμες θέλουν να έχει κάνει μερικές πλαστικές επεμβάσεις.

Η μόνη επέμβαση για την οποία έχει μιλήσει μέχρι στιγμής, είναι αυτή στην μύτη της καθώς το διάφραγμά της την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά. Όπως όμως ισχυρίζεται η Lorry Hill, η οποία ειδικεύεται στην οδοντιατρική κοσμετολογία και φροντίζει μεταξύ άλλων να ξεσκεπάζει στο κανάλι της στο YouTube τις επεμβάσεις που έχουν κάνει οι διάσημοι είτε τις παραδέχονται είτε όχι, η Aniston έκανε ακόμα δύο εγχειρήσεις στη μύτη, λεπταίνοντας το κάτω μέρος.

Η Loryy Hill φυσικά δεν μένει μόνο σε αυτή την αποκάλυψη. Η ίδια υποστηρίζει πως η ηθοποιός έχει ενισχύσει με filler τα χείλη της και πρόσθεσε fillers στα ζυγωματικά της. Προσθέτει επίσης πως η Aniston μεταξύ άλλων κάνει συχνά μπότοξ χωρίς να υπερβάλλει και φυσικά χρησιμοποιεί πολλά καλλυντικά κατάλληλα για την επιδερμίδα της και κάνει θεραπείες για λάμψη και σύσφιξη.

Για περισσότερες πάντως λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση