ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Παπαρίζου και Τάμτα σχολιάζουν τους συντρόφους τους

Σε κοινή συνέντευξή τους.

newsroom must

Σε κοινή συνέντευξη με αφορμή τη νέα τους συνεργασία πέρασαν η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα, στο περιοδικό ‘Gala’, και την Μαρία Λεμονιά, μιλώντας μεταξύ άλλων για την περίοδο της καραντίνας και την επίδρασή της στις σχέσεις τους με τους συντρόφους τους.

Χαρακτηριστικά, η Τάμτα εξομολογείται, «Η καραντίνα με δίδαξε πολλά πράγματα. Το κυριότερο, ότι τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Από τον Μάρτιο του 2020 ζούμε σε μια συνθήκη πρωτόγνωρη. Ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο τρόπος που ψωνίζουμε, που κυκλοφορούμε, που διασκεδάζουμε, και το πιο σημαντικό για εμένα, που συναντιόμαστε. Μου έλειψαν τόσο πολύ οι φίλοι μου. Έκατσα και σκέφτηκα πολύ και πολλά, κυρίως στην πρώτη καραντίνα. Είχα όλο τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτώ. Μαζί με τα αρνητικά η καραντίνα είχε και θετικά. Γίναμε πιο δημιουργικοί, είχαμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και επανεξετάσαμε τις προτεραιότητές μας και τι πραγματικά αξίζει», ενώ η Έλενα συμπλήρωσε, «Έμαθα να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους γύρω μου και να φροντίζω τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όλοι μας κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσαμε πολλά πράγματα για εμάς. Και πήρα αποφάσεις ζωής, πάντα προς το καλύτερο».

Ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη σχέση τους με τους συντρόφους τους, η Έλενα απαντά «Είναι απόλυτα υποστηρικτικός, όπως και εγώ με εκείνον. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου και φροντίζουμε να μην τη μπλέκουμε στην προσωπική μας ζωή. Για τον Ανδρέα είμαι η Έλενα και για την Έλενα είναι ο Ανδρέας. Την Παπαρίζου και τον Καψάλη τους αφήνουμε στις δουλειές τους». Με την Τάμτα να προσθέτει, «Είναι πολύ υποστηρικτικός και τον ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό. Η Άννυ είναι πια ένα μεγάλο παιδί. Είναι έξυπνη, πολυπράγμων και αυτόνομη και είμαι υπερήφανη γι΄αυτό».

Τέλος όσον αφορά την δυσκολότερη στιγμή στην ζωή τους, η Έλενα μοιράζεται, «Δε θα ήθελα να μένω στις δύσκολες περιόδους της ζωής μου, αλλά να κοιτάω μπροστά. Το τώρα και το μετά έχει σημασία, στο παρελθόν ό,τι έγινε, έγινε και κάθε εμπειρία, θετική ή αρνητική, μου έχει διδάξει κάτι. Τα μαζεύω όλα αυτά και προχωράω μπροστά». Ενώ η Τάμτα, εξομολογείται, «Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν εκείνη στη Γεωργία όπου η χώρα διένυε μια δύσκολη περίοδο λόγω πολέμου και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν δύσκολες. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι έχω μιλήσει εκτενώς γι΄αυτό το κομμάτι της ζωής μου, μετά σκέφτομαι ότι αν καταφέρω να δώσω δύναμη ή να εμπνεύσω έστω και ένα άτομο σε κάθε αναφορά, αξίζει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση