ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Οι κανόνες που ακολουθεί η Kate Middleton για τα looks της

Τρείς κανόνες που τηρεί πιστά σε κάθε εμφάνιση της.

newsroom must

Η Kate Middleton, σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας, πρέπει να ακολουθεί ορισμένους κανόνες, οι οποίοι έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Η ίδια, εφαρμόζει αρκετούς από αυτούς είτε στις δημόσιες εμφανίσεις, είτε και στο Παλάτι και η αλήθεια είναι πως ο ένας εκ των τριών, είναι αρκετά περιοριστικός. Πάμε να τους δούμε;

Δεν αποχωρίζεται ποτέ το παλτό της

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί η Δούκισσα δεν βγάζει ποτέ το παλτό της δημόσια; Η απάντηση είναι πως κάτι τέτοιο δεν αρμόζει σε μία κυρία, σύμφωνα με τα βασιλικά πρότυπα. Στην πραγματικότητα, η πράξη του να βγάλει το παλτό της μπροστά στο κοινό θα θεωρηθεί άκομψη και καθόλου ευγενική. Αν η Kate Middleton θέλει να βγάλει το παλτό της, πρέπει τουλάχιστον να απομακρυνθεί από τον δημόσιο χώρο στον οποίο βρίσκεται και να βγει έξω από την ορατότητα των καμερών, προτού το κάνει.

Δεν σταυρώνει ποτέ τα πόδια της

Απαγορεύεται ρητά για οποιαδήποτε κυρία που ανήκει στην βασιλική οικογένεια, να κάτσει σταυροπόδι, καθώς αυτή η στάση σώματος, θεωρείται προκλητική. Έτσι, και η Kate Middleton δεν σταυρώνει ποτέ τα πόδια της, αλλά αντίθετα, βάζει το ένα πίσω από το άλλο και αν φοράει φόρεμα, βάζει τα χέρια της στα πόδια της ώστε να μην φανεί κάτι που μπορεί να την εκθέσει. Την ίδια χρήση είχε και ένα αξεσουάρ που δεν αποχωριζόταν η Diana.

Δεν βάφει τα νύχια της σε έντονα χρώματα

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, απαγορεύεται να βάφουν τα νύχια τους σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το φούξια. Αντίθετα, το πρωτόκολλο ορίζει πως οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας βάφουν τα νύχια τους σε ουδέτερα χρώματα, όπως το ροζ της πούδρας ή το μπεζ.

Περιοριστικό κάπως το τελευταίο για μία γυναίκα που θα θέλει ίσως να πειραματιστεί παραπάνω το look της, αλλά η ένταξη στη βασιλική ζωή πέραν από τα καλά έχει και τα κακά της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση