ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Οι Γιώτα Παπαδοπούλου, Θέλξια Βαλέρια και Αργυρώ Ροτσίδου με καρναβαλίστικη διάθεση

Οι αποκριάτικες εμφανίσεις των τριών Κύπριων που ξεχωρίσαμε σήμερα.

Δέσποινα Άσπρου

Η 26η Φεβρουαρίου βρήκε τους περισσότερους από εμάς με τον πιο φαν τρόπο, αφού εκμεταλλευόμενοι την περίοδο αφεθήκαμε για λίγο, γίναμε ξανά παιδιά και μεταμφιεστήκαμε σε ό,τι αγαπάμε! Αν και μέχρι στιγμής, είδαμε αρκετές καρναβαλίστικες εμφανίσεις δεν μπορέσαμε να μην εστιάσουμε στα look τριών  Κύπριων γυναικών, της Γιώτας Παπαδοπούλου, της Θέλξιας Βαλέριας Φραγκούδη και της Αργυρώς Ροτσίδου.

Από πλευράς της, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, η οποία βρέθηκε στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού επέλεξε ένα disco look στις αποχρώσεις του γκρι και του ροζ και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με περούκα σε όμπρε αποχρώσεις. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Η Αργυρώ Ροτσίδου με καρναβαλίστικη διάθεση, βρέθηκε επίσης στην Λεμεσό και όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της η στολή της ήταν εμνπευσμένη από τον Joker. 

Η Γιώτα Παπαδοπούλου τώρα, μπορεί να μην θέλησε να αποχωρηστεί την άνεση των casual ρούχων της, ωστόσο βάζοντας ένα καρναβαλίστικο στέμμα σε πάρτι στο οποίο την είδαμε μαζί με τις φίλες της ήταν πραγματικά υπέροχη και on the mood.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση