ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Οι εξαιρέσεις που κάνει η βασίλισσα στο παλάτι μόνο για την Kate

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η μέλλουσα «βασίλισσα», Kate Middleton, και η προς το παρών κάτοχος του στέμματος, βασίλισσα Ελισάβετ, είναι κοινός παραδεχτό ότι έχουν τις καλύτερες των σχέσεων, καθώς πολλές φορές βλέπουμε την βασίλισσα να την καλεί σε επίσημες εμφανίσεις της.

Έτσι, η Kate, επισκέφθηκε από την αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα William, τη βασιλική οικογένεια στο Balmoral, με την βασίλισσα να της επιτρέπει τότε κάτι που δεν θα άφηνε κανέναν άλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Mirror», τότε, η βασίλισσα είχε έναν απαράβατο κανόνα, και αυτός ήταν να μην βγάζει κανείς φωτογραφίες μέσα στο κάστρο του Balmoral. Γνωρίζοντας όμως την αγάπη της Kate για την φωτογραφία, έκανε μια εξαίρεση και της επέτρεψε να πάρει μαζί της την φωτογραφική της μηχανή.

Με την Katie Nicholl, royal expert, να αναφέρει πως η μονάρχης, ήθελε να δώσει στην Kate την ευκαιρία να εξασκήσει αυτό το χόμπι, κάτι που ήταν κοινό και για τις δύο, ενώσω βρισκόταν στο κάστρο, με σκοπό να της δείξει ένα θερμό καλωσόρισμα στην οικογένεια.

Η Nicholl στο βιβλίο της «Kate: The Future Queen», είχε γράψει «Μέχρι τότε, η βασίλισσα είχε γνωρίσει την Kate για λίγο στον γάμο του Peter και της Autumn Phillips αλλά έκανε στην άκρη τους κανόνες για να την κάνει να νιώσει άνετα, δίνοντάς της άδεια να φωτογραφίζει το Balmoral», προσθέτοντας πως «σαν γυναίκα που ζούσε τη ζωή της υπό το βλέμμα της κοινής γνώμης, η βασίλισσα σπάνια αφήνεται και λίγοι –πέρα από την οικογένειά της και τους στενούς φίλους της- βλέπουν την αληθινή Ελισάβετ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση